Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 napja ismerkedek egy lánnyal a badoon. Ebbe a 2 napba úgy érzem megtaláltam a közös hangot. Ma pedig már vissza se ír. Mi lehet az oka? Fent van, de ma egyáltalán nem ír.
Ha a csaj nem ír akkor a másik pasival randizik épp, akiről te nem tudtál.
A nők badoon több pasival egyszerre beszélgetnek, aztán majd valamelyikkel talizik, ha jól alakul a többinek nem válaszol többé vagy csak simán letilt.
Tapasztalatból mondom.
Értem. Most nincs fent. 1 órája volt elérhető. De ma nem írt.
Tegnap és azelőtt megvolt a nagy hangsúly. Pár percen belül vissza irt. Felejtsem el, vagy várjak még vele?
Hát ne tedd fel rá az összes lapod...
Haladj tovább aztán vagy jelentkezik vagy nem (tuti nem fog)
Alap igazság: 1 nőre Badoon, Tinderen meg az összes online platformon 10 férfi jut. 1 férfira meg 10 nőből jut 1.
Ebből következik, hogy ha te 2 napig tök jól elbeszélgettél egy csajjal, majd pedig hirtelen nagy a csend, akkor csupán a 2-3 nap alatt a 30 jelentkezőből jött egy nálad jobb, vagy legalábbis olyan, aki számára izgalmasabb. A példa kedvéért: egy átlag férfinak a matche egy nővel legyen mondjuk heti 5 nő. Ez csak példa. Szóval ha te férfiként párba állsz 5 nővel, addig 1 nő hetente párba áll 80 férfival. Ő ebből a 80-ból rangsorolni fog, nem fog nyilván 80 emberrel cseverészni. Ha szerencséd van akkor te benne leszel ebben a körben, ha meg nincs, nos, akkor el fog tűnni.
Ha jót akarsz magadnak, elfelejted ezeket a netes társkeresőket, pont azért, mert a nők ezt sok esetben csak önbizalom növelésre használják, másrészt meg csak és kizárólag addig vagy terítéken, míg nem jön egy nálad jobb. A nagy számok törvénye alapján pedig (ahogy az előbb is írtam) jönni fog nálad jobb, ha tetszik, ha nem.
Amit a #6-s ír az teljesen igaz, csak a szomorú tény, hogy egy átlagos nőre is 2 héten belül 1000 pasi jut.
(tudom, mert láttam 1 női ismerős adatlapját, 3 vacak képe volt, tök átlagos csaj vagy átlagon aluli és 1100+ férfi kedvelte...)
Ha elfogadsz egy tanácsot, nem neked való a Badoo meg Tinder.
De tényleg. Nem az értelmes nők hadát találod meg rajta hanem egoboostoló p1csákat, meg egyéjszakásnakvalóakat. Én is csak alkalmira használom. Elhúzok 50-et jobbra, abból 20 legalább engem is jobbra húz mindre ráírok hogy szia tali? (felesleges húzni az időt) 20-ból 2-3 benne van és lehet is alájuk durrantani. De amúgy marhára vigyázni kell ezekkel az appokkal, mert majd mikor találkozásra kerül a sor véletlen kiderül hogy k4rva és pénzt akar kérni, aztán meg ha ellenzed jól rommávernek a nagy kajmán strigók. Meg amúgy 10/5 képen fullos élőbe meg a lábamat nem törölném meg benne. Ja és ez tényleg igaz történet alapján... Nem ott fogod megtalálni életed szerelmét max valami csoda folytán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!