Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet ürügyként kitalálni a szakításhoz?
Az igényesség a probléma, illetve a túlzott ragaszkodása. 5 hónapja vagyunk együtt, de már örökké tartó kapcsolatot tervezget. Ez inkább csak zavaró, de leginkább a külseje miatt vesztettem el a vonzalmat iránta. A személyisége fogott meg, de ahogy egyre jobban megismertem kiderült hogy igénytelen sajnos. Cikinek érzem, ha ki kell menjek vele. Egyre többször jut eszembe, ahogy ránézek, hogy basszus mennyire nem helyes.
Ezt nem tudom hogy elmondani neki. Nagyon kellemetlen. Az elején nem gondoltam, hogy csúnya lenne, de minél több dolog előkerült, annál jobban kezdtem eltávolodni.
2-es vagyok. Hát sajnálom de ezt inkább tényleg ne mond el neki. Mond azt, hogy rájöttél hogy egyedüllétre vágysz és nincs szükséged kapcsolatra vagy valami szokásos baromságot amit mindenki mond ilyenkor :D
Nem lehet téged hibázatni azért mert nem jön be, senki nem szivesen jön össze valakivel aki nem tetszik neki.
"A lényeg, hogy bármit mondasz tedd hozzá, hogy az a te saját hibád."
ekkora ökörséget...
#6 Ha igénytelen marad, valószínűleg senki se lesz vele boldog.
#3 Tedd szerintem azt, amit 2-es először javasolt. 100%-ig biztos, hogy a szakítás megtörténik, és ha akar téged, változtatni fog ezeken legjobb tudása szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!