Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok segíteni?
Egy nagyon jó barátnőm pasija fura üziket irogat.
Tetszem neki...Nem akar szólni a barátnőmnek és engem is megkért hogy ne szóljak neki, mert nem akarja h tudja. De szívem szerint én elmondanám neki a teljes igazságot és megmutatnám az üziket,de lehet h akkor szakítanak. És nem tudom mit csináljak...
Mondd el a baratnodnek.
Ha nem mondod el, akkor ossze fogtok veszni.
Ha otthagyja es majd osszejon veled, akkor is ossze fogtok veszni
Én nem jönnék össze vele. nem is az esetem. már csak emiatt sem h fű alatt próbál befűzni.
Viszont tudom h boldog a barátnőm,az életet jelenti neki a fiu,és nem akarom én tönkretenni,inkább veszítsen el engem mint a szerelmét...
Abba gondolj bele, hogy valószínüleg nem az egyetlen lány vagy, akire ráírt...
Kezdetnek azt javasolnám, hogy írd meg a srácnak, hogy vagy befejezi a megcsalás tervezgetését, vagy szólsz a barátnődnek.
1. Le kell zárni a kapcsolatnak ezt a részét. Ha semmi másról nem szól a kontakt vele, akkor minden formában.
2. Ha befejezi értelmesen, akkor még maradhat kettőtök között, de muszáj kifejteni, hogy ha folytatja, nincs más választásod (morálisan sem), be kell avatnod a párját
Letíltott kb mindenhonnan hogy még véletlenül se lássa a párja mert be tudnak egymás fiókjaiba lépni.De nekem megvan minden screenshotba...
És szolni akartam,hogy fejezze be,de letiltott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!