Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudnátok segíteni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Egy nagyon jó barátnőm pasija fura üziket irogat.

Tetszem neki...Nem akar szólni a barátnőmnek és engem is megkért hogy ne szóljak neki, mert nem akarja h tudja. De szívem szerint én elmondanám neki a teljes igazságot és megmutatnám az üziket,de lehet h akkor szakítanak. És nem tudom mit csináljak...

2022. szept. 21. 14:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Mondd el a baratnodnek.

Ha nem mondod el, akkor ossze fogtok veszni.

Ha otthagyja es majd osszejon veled, akkor is ossze fogtok veszni

2022. szept. 21. 15:03
 2/14 anonim ***** válasza:
64%
Szoval kockaztatod a baratsagot?
2022. szept. 21. 15:03
 3/14 A kérdező kommentje:

Én nem jönnék össze vele. nem is az esetem. már csak emiatt sem h fű alatt próbál befűzni.

Viszont tudom h boldog a barátnőm,az életet jelenti neki a fiu,és nem akarom én tönkretenni,inkább veszítsen el engem mint a szerelmét...

2022. szept. 21. 15:17
 4/14 anonim válasza:
82%
Szólj a baratnodnek, az ő érdekében, mert a pali írogathat más lányoknak is. A beszelgetest screeneld le, a palit pedig tiltsd.
2022. szept. 21. 15:51
 5/14 mantis religiosa ***** válasza:
100%
Az igazságnál jobban, csak a hazugság fáj. Minél előbb, annál jobb.
2022. szept. 21. 15:54
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Abba gondolj bele, hogy valószínüleg nem az egyetlen lány vagy, akire ráírt...

Kezdetnek azt javasolnám, hogy írd meg a srácnak, hogy vagy befejezi a megcsalás tervezgetését, vagy szólsz a barátnődnek.

2022. szept. 21. 16:00
 7/14 anonim ***** válasza:
76%

1. Le kell zárni a kapcsolatnak ezt a részét. Ha semmi másról nem szól a kontakt vele, akkor minden formában.

2. Ha befejezi értelmesen, akkor még maradhat kettőtök között, de muszáj kifejteni, hogy ha folytatja, nincs más választásod (morálisan sem), be kell avatnod a párját

2022. szept. 21. 16:05
 8/14 A kérdező kommentje:

Letíltott kb mindenhonnan hogy még véletlenül se lássa a párja mert be tudnak egymás fiókjaiba lépni.De nekem megvan minden screenshotba...

És szolni akartam,hogy fejezze be,de letiltott...

2022. szept. 21. 16:52
 9/14 anonim ***** válasza:
Szerintem a csaj is tudja, hogy mindenkivel csalja a pasi, csak nem hajlandó tudomást venni róla. Ha elmondod neki, te leszel a hibás, a pasi úgyis kimagyarázkodik és a csaj is neki fog hinni. Hát nem vagy könnyű helyzetben, nincs jó megoldás.
2022. szept. 21. 17:21
 10/14 020310192051759397 válasza:
Mondd el a barátnődnek. Én úgy gondolom hogy egy barátság akkor igazi ha mindent meg tudtok osztani egymással (bánatot, örömet, gondot stb.)
2022. szept. 21. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!