Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen éretlenek a fiú osztálytársaim?
14-es vagyok
Az idősebb fiú aki komolyabban gondolkodik az nem a fiatalabb lányokra gerjed mert "érett".
Egyébként a komoly gondolkodás nem korhoz kötött, vannak elveszett 40 évesek is meg 20 éves pénzes vállalkozók is. A kábítószer meg minden korosztálynál jelenvan kb 14-től kezdve sajnos, mondjuk a 30 alattiaknál gyakoribb.
16-os vagyok.
Mindíg van kivel összejárnom szóval a szerencsétlenség messze áll tőlem, szimplán én vagyok az az ember akit marhára zavarnak egyes emberek nézetei minden létező témában. Például több mint valószínű hogy te sem vagy még azon a szinten hogy lásd mit rontanak el mások. Ne aggódj, nem én vagyok az az ember akiért aggódni kell. De most gondold el pali, 19 vagyok mit akarnék egy 14-16 éves lánytól? Persze nekik kézenfekvő lenne, hogy van kocsim meg pénzem és milyen kényelmes lenne velem egy kapcsolat de nem én leszek az a madár aki liliomtipró g3c1 lesz. Nem azt mondom, hogy nem létezik olyan 16-17 éves akit ha megismernék nem gondolnám máshogy ezt az egészet, de ha egy srácnak folyton fiatalabb barátnői vannak az már épp elég intőjel. Az ha csak úgy "egymásra találnak" és tényleg tökre összeillenek az más, de általában nem ez a helyzet. Azért ismerek pár szerencsétlent aki 19-20 évesen bőgött a 14 éves lányok után, hát next level szánalmas volt. Nem hogy a saját korosztályukat de még azokat a kislányokat se tudták befűzni (mondjuk jobb is).
Ideálisnak nem nevezném, mondjuk nem is vészes. De a 20-hoz a 15 is elég beteg, felesleges a 12-3 ig lemenni :D
Szomorú ha engem gondolsz elég kölyöknek, miközben te akarsz meggyőzni arról miért ideálisak a fiatalabb lányok, gondolom te is tipik az a szerencsétlen vagy akinek 3-4 évvel fiatalabb a barátnője mert a korosztályod a lábát sem törölné meg benned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!