Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Facebookon a kapcsolati statusz ?
Figyelt kérdés
Ki van irva, hogy kapcsolatban van, de sosem lattam hogy van parja es illetve facebookon nincs semmi kozos kep vagy szerelmes dolgok.
Szerintetek azert van, mert sok pasi ir ra, es ez zavart neki?
2022. szept. 18. 00:27
11/14 A kérdező kommentje:
10# ez tini kapcsolat :)
2022. szept. 18. 16:40
12/14 anonim válasza:
Csak úgy tudod meg ha megkerdezed van e valakije. Manapság már annyi mindent ki lehet írni okkal vagy ok nélkül h találgatás nem fog segiteni
13/14 anonim válasza:
#11 én tini vagyok és nincs kint képem, sőt a suliban is a barátaimmal vagyunk, mert a párom másik suliba jár. Mégis 3 éve vagyunk együtt. Van élet a facebookon túl is
14/14 anonim válasza:
Szerintem szimplán dumálj vele, és kérdezz rá mellékesen, ne a fbről próbálj következtetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!