Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hiszi sok tizenéves...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszi sok tizenéves fiúcska azt, hogy bárkit megkaphat? ⬇️

Figyelt kérdés

Amikor szóba kerül, hogy mennyire becsülik magukat, mindig azt hiszik, hogy ők a létra teteje. Arról nem is beszélve, hogy lekezelően beszélnek más nőkről. Akkor hogy lehet, hogy 30+ szexpartnerük volt már? Persze, nyilván minőségileg ez eléggé gyenge, ha csak a mennyiséget nézzük.

Nem tudom épp ésszel megérteni, hogy a nők hogy tudnak az ilyenekkel leállni. Gondolom orgazmust sem kapnak, csak szex.

Félreértés ne essék, nem vagyok én féltékeny senkire, csupán értetlenül állok a dolog előtt. Hogyan? :D

2022. szept. 2. 19:04
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
92%

"Miért hiszi sok tizenéves fiúcska azt, hogy bárkit megkaphat?"

- Mert gyerekek még nagyon. Az IQ szint és az ego "mérlege" erőteljesen az utóbbi irányba dől. Idővel vagy változik a dolog, vagy hatalmas seggfejek lesznek.

"Akkor hogy lehet, hogy 30+ szexpartnerük volt már?"

- A) pénzért bármilyen k.rv@t megkaphat az ember. 30-ast is.

- B) nem volt meg, csak a szája nagy

- C) a hölgy nem volt magánál, sokat ivott

Gusztustalan és szánalmas az egész.

De ugye akinek nem inge..

2022. szept. 2. 19:18
 2/20 anonim ***** válasza:
94%

1-es vagyok

Először félreolvastam. 30+-osra, bocsi. :D

Így korrigálva viszont:

B. Nagy a szája. Ugyan miért vagy biztos benne hogy igazat mond az ilyen? Ugyan már. Ezek az emberek azok tipikusan akik azt mondjak 30 centi van alattuk aztán amúgy a 6 centis nudlit kompenzálnák a nagy arccal.

És valahol it jöhet a képbe még egy opció:

2 perc alatt elsül az ilyen, nem csoda hogy egyik nő sem maradt vele, es többet ki kellett próbálni.. :)

2022. szept. 2. 19:21
 3/20 A kérdező kommentje:
2. Köszi, csak idegesít hogy az ilyen kis fiúcska képes ilyeneket hazudni. Egyébként 19 évestől van szó, szóval papíron már felnőtt, agyban meg.. :)
2022. szept. 2. 19:23
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Ne is törődj vele. Mit számít a kor, ha borzasztóan gyerekes még?

Én is 19 vagyok.. lényegtelen elég sok esetben, úgy érzem.. :D

2022. szept. 2. 19:24
 5/20 A kérdező kommentje:

Persze, tényleg az. Sokkal nem vagyok idősebb, csak na.

Legyen már egy határ xD

2022. szept. 2. 19:28
 6/20 anonim ***** válasza:
30%

van egy bizonyos tini fiú réteg akik nagyon bejönnek a 25-30-as korosztálynak.

Emlékszem tini koromban, bulikban minden egyetemista csaj cukinak tartott, imponált nekik a fiatalságom és történt egy-két esemény. De nem 30szor!!!!

2022. szept. 2. 19:36
 7/20 anonim ***** válasza:
30%
Keress egy 30-as nőt. A legtöbb jó pasi ezt csinálja. 20 éves kora körül összejön pár évre egy 30 körüli nővel, majd egyetem után minden nőt megkapnak.
2022. szept. 2. 19:41
 8/20 anonim ***** válasza:
94%
Mindig utáltam az ilyen nyápicokat. Egy nő nem le velük, csak az olcsó nőcskék.
2022. szept. 2. 22:12
 9/20 anonim ***** válasza:
76%

Én is 19 vagyok.

Sose hencegek ilyesmivel, mert aki tényleg sok nővel volt az általában inkább titokban tartja. Rengeteg pancser gyerek vagánykodik ilyesmivel hogy mennyi csajuk volt, aztán meg kiderül hogy 1-2 15 éves rusnyaságot húztak max meg. Én nem tudom nekem hány partnerem volt, kb nekem is 30 körül lehet de fingom nincs a pontos számról és nem is érdekel. A lényeg az, hogy csak 1-2 ismerősömnek mondom el én is az ilyesmit. Nőknek meg végképp nem hencegnék vele, mert egy kultúrált és értelmes nő számára inkább taszító az ilyesmi mintsem vonzó. Bár nem tartom gáznak, hogy nem 3-5 nővel voltam mint a legtöbb kortársam úgy gondolom semmi érdem nincs benne. Nem igazán sikerültek eddig a kapcsolataim, ezért volt több egyéjszakás meg barátság extrákkal. A lényeg az, hogy ha egy srác ilyesmivel kérkedik akkor nevess a képébe és menekülj. Ha véletlen mégis bejön egy csajnak az ilyen, az annyit is ér. 19/F

2022. szept. 3. 09:34
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Valószínüleg semmi nem igaz abból, amit mondanak, csak kompenzálnak.
2022. szept. 3. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!