Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az, ha egy lány egy ilyen emojit küld a fiúnak?😇
Figyelt kérdés
2022. aug. 30. 16:29
2/9 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdezem, mert nagyon sűrűn küldi nekem ezt az emojit.
Lehet ennek valami jelentősége számomra?
2022. aug. 30. 16:39
3/9 anonim válasza:
Őszinte leszek hozzád, ez nem jelent semmit. Ha szivecskés emojit küldene, az már jelenthetne valamit.
4/9 A kérdező kommentje:
Amúgy ha személyesen találkozunk egymással és rám néz vagy én nézek rá, akkor szinte mindig mosolyog.
2022. aug. 30. 16:58
5/9 anonim válasza:
Leakar kokemenyen szopni és azt akarja mellé, h jol arcon vágd
9/9 Cubina válasza:
Szerintem magára érti az angyalt, hőgy ő az.
Mondjuk ír valamit magáról és az angyallal zárja, akkor magára vonatkoztatja.
Ha rólad van szó, és akkor küldi, akkor te vagy az angyal.
Egyébként meg az is lehet, hogy annyira megszokta hogy állandóan küldözgeti, ha kell, ha nem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!