Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről?
Mostanában a közeli baráti körömben meggyanúsítottak hogy én “játszok “ a társaságbeli fiuk érzéseivel , mert gyakran megölelem , megérintem , néhány görbe este folyamán arcon puszilom őket . Meg hogy “kihasználom , hogy vonzó vagyok”.
Ez engem nagyon megsértett , mert semmi ilyen szándékom nem volt soha . A lány és fiú barátaimat ugyanúgy kezelem ha a kapcsolatot biztonságosnak , komfortosnak érzem . Mindig is érintésben fejeztem ki a kötődésemet , ha valaha elhúzódtak /nem viszonozták azonnal befejeztem . Ha esetleg szóba hozták hogy nem érzik kényelmesnek az ilyeneket akkor ezt sosem sértem meg .
Megalázó ,hogy a személyiségem ezen részét kiforgatják valami férfiak felé való feltűnési viszketegséggé
Attól függ hány éves vagy és milyen kapcsolatod van a fiúddal.
Egy kor után bizony nem szokás arcon puszilgatni és érintgetni a fiúkat. Főleg nem "görbe estéken".
Nem az számít, hogy TE mit érzel, hanem az hogy ez másban milyen benyomást hagy hátra. Esetleg abban, aki Hozzád közeledne.
Nem hiszem, hogy a "személyiséged kiforgatásáról" lenne szó. Elnézést, de senki se igen bízik a "mindenki macája" típusú lányokban.
Menj az olaszokhoz, ott ez természetes.
Ha pedig van fiúd, akkor vele beszéld meg, hogy ő hogyan gondolkodik erről.
A többiek annyira nem számítanak.
Attól, mert neked ez a szeretet nyelved lehet igényesen és közönségesen is csinálni. Nagyon nem mindegy, hogy mikor, milyen körülmények között és milyen kontextusban csinálod ezt. Meg persze az se mindegy, hogy ez a többieket mennyire zavarja. Én is vagyok néhány fiú barátommal olyan jóba, hogy ha megölel simán felemelnek vagy a nyakukba vesznek, de nyilván ezeket csak akkor csináljuk, ha max kettesbe vagyunk.
Szerintem a nagy baráti körödbe akkor ezt fogd vissza, hiszen ezzel jelezték, hogy nekik ez sok. Aztán ha valakivel kettesben vagy vagy ténylegesen a nagyon szűk baráti réteggel, akik ezt már megszokták és nem zavarja max előttük csináld ezt. Azt meg mindegyik fiúval tisztázd, hogy nálad ez abszolút baráti, te nem szeretnél többet és reméled hogy ők nem láttak bele többet. Ha az a válaszuk, hogy többnek hitték akkor kérj tőlük bocsánatot és velük szemben pedig fogd vissza magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!