Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, összejönnétek egy szellemmel?
Figyelt kérdés
Tudván, hogy sose érinthetnétek meg egymást, max csak nézhet téged, ahogy mással vagy.
Nem öregszik, nem mutathatod be senkinek és még sok sok más.
2022. aug. 21. 18:47
1/10 anonim válasza:
Van, akinek sikerült már, de nekik se volt egyszerű.
2/10 anonim válasza:
Ehhez milyen drogokat kell szívni?
4/10 anonim válasza:
Ilyen az xxx-es anime videókban szokott lenni.:)
5/10 anonim válasza:
Szeretem a fantasy dolgokat, meg olyan dolgokról elmélkedni néha amik nem feltétlenül valósak.
Hát ha szexi szellem lenne, akkor lehet :D Bár az összejövés kicsit erős, mivel semmi fizikai kontakt nincs benne. De ha rég szingli valaki, attól több társaság :DD
(Nem kell halál komolyan venni ezt a kérdést, nyugi. Ez inkább egy felvetés mi lenne ha?..)
7/10 anonim válasza:
Gondolom beszélgetni tudnánk, akkor meg inkább amolyan barátok lennénk. Ebben az esetben nem lenne a 2 között különbség. Mondjuk ha bókol akkor talán, de ennyi lenne max.
9/10 anonim válasza:
#8 legalabb helyesen idéznél...
10/10 A kérdező kommentje:
Nem drogozok, de az tényleg rossz, értem, csak a két világ között ragadtam és a gyakorikerdesek-en kísértek egyrészt.
2022. aug. 22. 11:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!