Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nagyon kínos dolog volt?
Dehogy vagy idióta, pont ellenkezőleg! Kevés ilyen lány van, aki így készül egy randira, ilyen kedvesen, aranyosan és személyes jelleggel. Ő egyébként eléggé tapintatlan és éretlen, hogy ha már megbeszél egy lánnyal valamit és nem tud elmenni, akkor kérjen elnézést és mondja le előre, de semmiképp se szervezzen rá más dolgot kéretlenül. Főleg, még ha sejthette is volna, hogy te is randira készülsz vele. De ezt be kell tudni annak, hogy még fiatal és egyszerűen nem látja át a dolgokat, gondolom, tehát nevezhetjük bunkóságnak (az is), de ez van.
Viszont ezek alapján szerintem már ne kezdj a sráccal, mert hiába a fiatalsága, szerintem leírta magát. Kevés a valóban udvarias srác, de hát léteznek és náluk kellene próbálkoznod :)
Amúgy tényleg nagyon-nagyon kedvesen gondoltál erre az egészre, az ilyen ritkaság számba megy, szóval részemről le a kalappal, igazi főnyeremény barátnő leszel majd valakinek. Ne keseredj el, ilyen ez a tinikor :D Én fiatalon elájultam volna az örömtől és izgatottságtól, ha egy ilyen lánnyal randizhatok! Szóval hajrá a továbbiakban és még egyszer: azta! :)
jó nagy ívben kerüld el ezt a bunkót!
hidd el, ilyen kedvességgel és lelkesedéssel találsz majd olyan pasit, aki ezt értékelni is fogja!
Csatlakozom, ne erezd rosszul magad.
Es ne aggodj a randik miatt, lesz meg boven, hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!