Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért jó az a lányoknak, ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó az a lányoknak, ha úgy koptatnak le, hogy nem is válaszolnak, meg se nézik az üzenetemet?

Figyelt kérdés
Miért nem tudják legalább azt válaszolni, hogy: "bocsi, nem"? Komolyan mondom nem értem

2022. aug. 16. 22:14
 1/9 anonim ***** válasza:
68%

Vannak olyan lányok akik megírják hogyha nem akarnak semmit toled.

De van egy olyan része aki ezt pont lesz*rja mert nem o van a helyedben.

Hagyd ra ezekre a lanyokra,maximum beno a fejuk lagya,vagy mindig ilyenek lesznek.

2022. aug. 16. 22:20
 2/9 anonim ***** válasza:
89%
Nem vagy nekik annyira érdekes. Nincs idejük rád. Azt gondolják ebből érteni fogod a helyzetet.
2022. aug. 16. 22:35
 3/9 anonim ***** válasza:
64%
Őszintén, mitől kielégítendőbb válasz az hogy bocs nem, mintha nem válaszolnánk? Esetleg ha beszélek pár napot az illetővel már megtisztelem azzal hogy elköszönök, de ne számítsatok már több soros visszautasításokra egy Szia, mizu? indítás után, ugyanúgy szarul fog esni az off. (én általában megvárom szimpi e a pasi, kinézettől függetlenül, aztán ha lapos a beszélgetés pár órán belül kitörlöm, általában ők alapból kb két óránként írnak vissza, ezért is lesz többek között lapos)
2022. aug. 16. 23:38
 4/9 anonim ***** válasza:
28%
Ne aggodjal vissza adja nekik az elet nekik, lehet higy egy masik csavo szivatja meg igy, de lehet mubkahelyrol nem fognak nekik visszajelezni, hogy bocsi nem te vagy a valasztas
2022. aug. 16. 23:41
 5/9 anonim ***** válasza:
30%

Naponta kb. 10 pasi ír rájuk. Van akire több is. Az internet egy húspiac. Ha nem vagy elég gusztusos, akkor nem érdekled a vevőt.

A megoldás az, hogy nem interneten ismerkedsz.

2022. aug. 16. 23:55
 6/9 anonim ***** válasza:
86%
Nagyon nem a külsőn múlik, ne haragudjatok. Nyilván nekem is van, hogy többen írnak, inkább meg sem nyitom, de nem azért mert köcsög akarok lenni, de egyszerűen nem jó ez az online ismerkedés.
2022. aug. 17. 00:27
 7/9 anonim ***** válasza:
93%
Egy időben megírtam hogy nem. Viszont a pasik nagyrésze ilyenkor számon kért, hogy miért nem, mit képzelek és amúgy is ronda vagyok. Esetleg elkezdett győzködni, hogy csak egy randi, vagy simán csak le leszbi ri***cozott. Nincs kedvem meghallgatni ezeket. Tudom hogy nem minden pasi ilyen, de nincs kedvem zsákbamacskázni. Sajnálom aki normális és így jár, de a többség nem képes korrektül lereagálni a visszautasítast.
2022. aug. 17. 00:33
 8/9 anonim ***** válasza:
0%

Köszönjük a nem általánosítást, ami általánosítás lett csak a végére.

2022. aug. 17. 02:33
 9/9 A kérdező kommentje:
Nekem osztálytársam csinálta ezt, nem is egyszer. Pedig én biztos nem küldtem volna el melegebb éghajlatra, ha visszautasít
2022. aug. 17. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!