Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt lány osztálytársam ezért lehet most ennyire elzárkózva?
Hosszú történet de leírom:
Egyik volt gimis lány osztálytársamnak egy laptopot javítottam, majd amint rákérdeztem hogy működik-e és normális keretek között beszélgettünk néhány sort, egyszer csak hirtelen le lettem tiltva, hívtam is, de rám nyomta a telefont.
Van egy közel másfél éves kapcsolata, ahol a fiú eléggé beteges féltékeny, ebből kifolyólag is lettem tiltva (megjegyzem rajtam kívül még más fiúk is!).
Tavaly is volt már ilyen, akkor egy telefon kijelző csere egyeztetése szakadt félbe emiatt...
Hozzáteszem, próbálták már megbeszélni a dolgokat, ami egy darabig jól is jött, de most úgy tűnik ismét kezdődik (vagyis inkább folytatódik) elölről.
A lány egyébként mindig számít rám ilyesmiben, jóban vagyunk, nincs több köztünk ölelésnél és baráti jellegű arcra puszinál.
Jóban vagyok a szüleivel és a tesójával is. Így hát rákérdeztem az édesanyjánál, hogy mi lehet a gond. Nem szokott beleszólni a lánya dolgaiba, de rajta keresztül üzent a lány hogy nem haragszik rám (először azt hittem).
Nem sokkal később pedig anyuka írt hogy a lány azt kéri, most mindenki hagyja békén egy kis időre, de még nekik szülőknek sem hajlandó beszélni a problémáiról.
Igen, tudom, ő gondjuk, oldják meg, viszont kellemetlenül érzem magam hogy egy ilyen helyzetbe belesodródok.
Barátként is megérint személyesen hogy mi lehet a lánnyal most...
Közben ugyanúgy élem az életem mint eddig, csak sajnos nem túl jó ezt látni...
Természetesen minden további nélkül tiszteletben tartom a kérését, viszont van egy sejtésem hogy most ez állhat a háttérben és néha nem igazán hagy nyugodni a dolog...
Szerintetek is ez lehet a probléma?
Előre is köszönöm a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!