Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket zavar, hogyha egy lánynak régi hegek vannak a combján? (vágdosásból)
Ohh, no, a tetteknek következményei vannak :0 surprised pikatchu face
Akiben ez valaha megfordult, mint reális megoldás egy problémájára, ott komoly gondok vannak kognitív képességek terén, és nem biztos hogy keverném a génkészletem vele. Komolyan, mi motivál egy öncsonkítást?
Kedves kérdező és emberek,nem tudom, hogy fiú-e vagy lány tette fel ezt a kérdést, hogy most aggódik, hogy nem fogják szeretni ez miatt, vagy egy fiúnak tetszik egy ilyen lány. Nekem pont a combomon látszik meg egy ilyen karcolás, de igazából nem hiszem, hogy annyira észre vehető. Meg az egyik karomon. Csak magamból kiindulva beszélhettek erről a témáról, én nem tartom magam normálisnak, tudom, hogy kattos vagyok. Önbizalomhiány, félelem a magánytól, az elutasítástól, retegni, hogy nem fognak szeretni, kényszeres őrült gondolatok, a félelem, a megfelelési kényszer ezek játszanak nagy szerepet abban, hogy előjön ez a viselkedés. Véleményem szerint, legalábbis engem kínoznak ilyen gondolatok. És nem a szerelem idézi elő, csak azt hihetjük, hogy esetleg az, ennek hátterében ezek a gondolatok állnak. Mondjuk nekem Atípusos autizmusom is van. Lehet az is közre játszik. Persze én szerintem nem az átlag esett vagyok, hogy csak a depresszió idézet elő nálam ilyet. Nekem fiatalabb koromban is voltak próblémáim és nem feltétlen ilyen típusó, de amiket az alatt tettem, amikor depressziós voltam azokat megbántam és beláttam, hogy őrültség volt. Ezen felül, még mindig vannak nem természetes gondolataim, de akkor jön rám, amikor elárasztannak a félelmeim, és néha robbani tudnék, de nem csinálok már magammmal semmit. Régebben azért tettem, amikor nem depressziós állapotba voltam, mert úgy könnyebb volt elviselni, meg úgy gondoltam, hogy ez segít rajtam. De azóta sokkal jobban megerősödtem és jobban viselek mindent. Nem mondom, hogy ha rossz passzban vagyok nem jut eszembe ilyen, de jobban kezelem. Sőt néha úgy érzem sosem leszek teljesen rendbe, de abban reménykedem, ha találok valakit aki feltétel nélkül szeret és én is szerettem őt, akkor majd jól leszek. A gén keverésről szólva, hogy nem keverném a génem ilyen kattossal megszólalásokkal kapcsolatban, Szerinted én azt szeretném, hogy a gyerekem is ilyen legyen?! Nem, nem szeretném. Természetesen, akkor, ha ilyen lesz, mint én mellette állok és szeretem, támogatóm, de mindent elfogok próbálni követni, hogy ez vele, ne történjen meg, mert lelki próblémáim vannak és ezek abból is adódnak. Neki ne legyenek, nem akkarom, hogy rossz legyen neki. Azért is gondolkodom ilyenekben, hogy ovónő, tanár, természetgyógyász, mert a többi embernek sem akkarom, hogy szenvedjenek és segíteni akkarok nekik, ha már magamon nem tudtam. Mert szeretném azt, hogy normálisnak, elfogadhatónak éreznék magukat. Nekem önmagam elfogadássával is próblémáim vannak.
Tehát, kérdező, ha te vagy az a lány, akin vágások vannak, aki igazán szeret az egyébként is elfogadja. És szerintem ne azon aggódj, mi van abba különben is?! Meg nem biztos, hogy eszébe jut megkérdezni vagy észre veszi. Tehát ezen, ne aggódj. Aki azt mondja is itt, hogy ez elfogadhatatlan, ha beleszeret egy ilyen lányba esetleg, na akkor majd máskép gondolja.
Ha a kérdező fiú és egy ilyen lány tetszik neki, akkor azt tudom mondani, te nem vagy biztos a nembe, se az igenbe. Ha nem tévedek találkozatm egy ilyen kérdéssel nem rég. Te a megerősítésre vársz. Ha nem tévedtem és te írtad ki a múltkori hasonló kérdést is, akkor nyilván szeretnél összejönni vele. Ha ennyiszer megfordul a fejedbe és foglalkoztatt, akkor szeretnéd. Ha a "nem" megerősítésére vársz akkor is, mert megerősítést vársz, tehát magadtól nem vagy biztos benne, hogy ez jó döntés. Főleg, ha a múltkor is te írtad ki. Tehát motoszkál a fejedbe az igen. És így nyilván való, hogy összeakarsz jönni vele. Felesleges is megkérdezni, ha ezt akkarod. Összességében adhatnál neki egy esélyt. Ettől még lehet rendes ember.
Én rengeteget elmélkedem, tehát én sok ponton már elégé ismerem magam, de ha nem tudom eldönteni mit érzek, vagy, hogy most mi van, sokszor előfordul, hogy meg álmodom. Mert elnyomom magamba. És akkor álmomba megmutatja, hogy mit érzek pontosan vagy, hogy mit akkarok.
A 4-es meg egy bunkó, akinek ilyen bajai vannak, pont ez a bánás mód, nem segít rajta, csak rosszabbítja, sőt van naki még úgyis gondolja, ez miatt, hogy ő ezt érdemli. Javaslom neked is a magadba nézést, elmélkedést. És képzeld a helyükbe magad, ja és szégyeld magad. Érzéketlen bunkó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!