Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek arról, ha valaki részegen akar vallomást tenni egy fiúnak? Jó ötlet vagy nem?

2022. júl. 2. 13:51
 1/8 anonim ***** válasza:
98%
kb ez a lehető legrosszabb megoldás amit csinálhat.
2022. júl. 2. 14:00
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha máshogy nem megy ez is jobb a semminél. Legalább már kint van, és tudni fog róla. Persze ha matt részeg vagy. Az eredmény kétséges...

Velem is előfordult már hogy alkoholos állapotban mondtam meg egy lánynak hogy tetszik nekem. Nem lett vele kapcsolat de nem az alkohol miatt...

2022. júl. 2. 14:52
 3/8 A kérdező kommentje:
Csak azért ez az opció mivel nem akarom húzni ezt az egészet,és a mai találkozó offos. Ma akartam neki elmondani mindent,de így..vagy ha esetleg felhívnám?
2022. júl. 2. 14:53
 4/8 anonim ***** válasza:
91%
Nekem egy részeg lány nem annyira vonzó.
2022. júl. 2. 15:34
 5/8 anonim ***** válasza:
89%
Fura vagy.
2022. júl. 2. 15:55
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se a legjobb megoldás. Nagy eséllyel kínosan sülne el.
2022. júl. 2. 18:23
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Aztán megjelenik a kérdés itt, hogy: "részegen szerelmet vallott egy lány, vajon csak a részegség vagy komolyan gondolta???"
2022. júl. 3. 01:23
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

A legjobb megoldás az ha veszel egy mély levegőt és kimondod amit érzel.Tiszta és egyszerű.

Ne félj ettől,a legrosszabb ami történhet az az elutasítás.

2022. júl. 3. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!