Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem neki, vagy csak barátként gondol rám?
Eredetileg nem sokat beszélgettünk, de aztán amikor a legjobb barátnőmmel padtársak éltük föcin és bioszon egyre többet lőttünk együtt.
Először csak haverileg, aztán észrevettem hogy néha engem bámul a szeme sarkából, vagy keresi a társaságom és mellém ül a buszon.
Teszem neki, vagy csak barátilag?
Ez alapján nem megállapítható...
- Van olyan lány aki így barátkozik.
- Van olyan lány aki így pasizik.
Ha érdeklődik felőled és keresi a társaságod, akkor hívd el TÁNCHÁZ-ba. Ide-oda. Vagy egyből rá is térhetsz a lényegre (egy egyszerű kérdéssel:)
Táncház? Bocs 30 vagyok szóval most nem vágom, hogy néptáncolni akarsz vagy ez vmi netflix and chill jellegű kód.
Kérdező: Figyelembevéve az információ hiányt és azt, hogy a kérdés felét nem értettem mert a betűk fele hiányzik a másik fele meg megerőszakolja a nyelvtant én azt mondanám, hogy simán lehet mindkettő, de mindenesetre vonzalom az valószínűleg akad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!