Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "sors" mindig összehoz vele?
Van egy fiú akivel még 2021 nyárján szakítottunk egy osztályba járunk. De mindig is kerültük egymást a szakítás után de a sors mindig összehozott ha lehet úgy mondani. Nem nagy példák pl:Mindig ha húzunk kártyát hogy ki kivel lesz egy csoportban mindig egy csoportba kerülünk. Most mge ballagás lesz és próbáltam a legmesszebb állni tőle, erre úgy sikerült kitalálniuk a tanároknak a koreográfiát hogy mellette fogok állni...nagyszerű
És ilyen pici apróságok de nekem valamiért fontos vagy hogy mondjam.
Az a legnagyobb baj hogy én még nem tudtam elfelejteni de neki van egy barátnője akivel közel sincs olyan jó kapcsolatuk mint amilyen velem volt, és ezért még jobban vonzódok hozzá hogy majd ha szakítanak akkor megint rá próbálhatnánk és esetleg rájönnénk hogy lehet rossz ötlet volt szakítani.
Lehet hogy csak én veszem nagy dobra de ti erről mit gondoltok? Mamám mindig azt mondta hogy picinyem ha valakibe igazán szerelmes vagy akkor ne fuss utána a Sors úgyis összefog titeket hozni- és én ebbe nem is tudom hiszek.
Ui.:bocsi a helyesirasihibák miatt. Kíméljetek meg a hülye válaszoktól.
Egy csajjal 5 ször szakítottam majd jöttem össze újra...volt olyan hogy 2 év után. És csak egyre szarabb lett a helyzet, "ha valakit neked szán a sors az ördög is utánad tolja talicskával" már nem hiszek benne, nagyon nagy szerelem kell ahhoz hogy ez igaz legyen, de ahogy látom nálad sem az van, szimplán féltékeny vagy picit....a többi dolog leginkább a véletlen műve, főleg osztálytársak vagytok.
Hát nem tudom lehet a mamának van igaza, inkább rá hallgatnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!