Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha valakinek azt mondjátok, hogy "legyünk csak barátok", azt komolyan is gondoljátok?
Figyelt kérdés
Lehet csak férfiként gondolkodom így, de nekem nem kéne egy olyan lány barát, aki valójában többet akar.2022. jún. 8. 10:22
11/13 anonim válasza:
Az ha nem fogja fel hogy én semmit nem akarok és ő továbbra is epekedik, azzal nem tudok mit csinálni, az ő baja. Úgyhogy nem nagyon érdekel, ha ő még szerelmes az ő dolga, hogy rendbe tegye az érzéseit, nem az enyém, hogy izoláljam tőle magam
12/13 anonim válasza:
#9 igen, megmondtam neki, hogy semmit nem akarok tőle, ezt már magában kell rendeznie. Ha ő nem akar csak barát lenni, akkor mondja és azok sem leszünk. Ha nem tudsz úgy továbblépni senki nem kényszerít barátkozásra.
13/13 anonim válasza:
Van, hogy tényleg kedvel az illető lány, és szívesen barátkozna, csak párkapcsolatot nem akar veled. Lehet az is viszont, hogy nem akar nagyon csúnyán lapátra tenni, és így finomítja azt, hogy semmit nem szeretne tőled egyáltalán. Ritkán jelenti azt viszont, hogy játszmázik, és amúgy akarna valamit. Feltételezzük azt, hogy soha. A nem az nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!