Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy olyan lányról aki 16 évesen kavar egy 28 évessel?
Mindenki a saját dolgával foglalkozzon!
Nincs ebben a lányban semmi elítélendő.
Komolyan nem értem hogy lehet ezt helyeselni. Egy majdnem 30 éves f@sziról van szó b@sszus, a lány meg konkrétan alig szabadult az általánosból. Az hogy 1000-ből 1 ilyen kapcsolat működik, mert a pasi szellemileg le van maradva, nem jelenti, hogy normális, egészséges kapcsolatról van szó.
Persze foglalkozni nem foglalkoznék vele, mert nem vagyok senkije egyiknek sem, de attól még a véleményem megvan.
Kavar= egy éjszakás szex ?! Vagy "kapcsolat" ?
Kapcsolatot nem!
Egy éjszakás még valószínűleg igen, de persze ez függ attól hogy néz ki a lány.
Őszintén...este egy buliban ti a csaj korát fogjátok kérdezgetni?!
Főleg ha nyomulós a lány.
Lehet elítélendő, de én 26 évesen így gondolom.
Ez nem egy olyan dolog ami oda-vissza egészséges. Sokmindent elmond egy felnőtt "férfiről" ha kislányokkal foglalkozik, a 16 körülieket a legkönnyebb kihasználni mert már szexelnek de élettapasztalatuk szinte a nullával egyenlő. Én 19 évesen se nagyon bonyolódok bele dolgokba 18 alatti lányokkal... Azért megnézném hogy ha együtt lennének hazavinné-e a csávó az anyjának bemutatni hogy anyu itt a barátnőm még gimis de nagyon érett amúgy!!! :DD
A lányt sajnálom, kivéve ha tudja mit csinál amit kétlek. Csak a lúzerek buknak a sokkal fiatalabb lányokra. Ha 20-21 lenne a srác még nem mondanék semmi rosszat de az a 12 év bőven k*rvasok.
Én is kavartam picivel 30 alatti nővel, de én nem egy kislány vagyok aki még tévképzetekben él a romantikus filmekből látottak irreális alapjaitól.
Le lehet pontozni, de k*rvára igazam van még ha nyersen is van megfogalmazva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!