Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » El kéne fogadnom 2022-ben...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El kéne fogadnom 2022-ben hogy a párom végig bulizza az èjjelt amíg az èjszakás műszakot tolom?

Figyelt kérdés
2022. jún. 5. 06:12
1 2
 11/13 Leveltetu ***** válasza:
100%

Nemar baszki....tenyleg....ha zavar mond el neki, ha nincs eleg tokod hozza akkor rinyalj itt a GYk-n... Hany evesek vagytok...ha 25 a parod akkor gaz, hogy meg ilyen szinten mozog...es akkor sok jot ne varj tole komolyabb kapcsolaton belul sem...

Ha feltekeny tipus vagy akkor inkabb lepj ki a kapcsolatbol mindsem valami tragikus hulyeseget csinalj amit majd megbansz.

2022. jún. 10. 10:49
 12/13 KulGery válasza:
41%

Kellemetlen, de Levéltetűvel értek egyet.

A párod olyan helyen van, olyan időben, ahol szerelmek szoktak beteljesedni.

Komoly próbának teszi ki magát minden alkalommal mikor elmegy.

Tehát, ha nem akarod, hogy mással is legyen, akkor jelezd neki, hogy vagy abbahagyja, vagy feltételezed, hogy már volt mással.

2022. jún. 10. 22:05
 13/13 anonim ***** válasza:
Én nem azért nem mentem exemmel bulizni, mert éjszakás voltam (vagyis nem mindig azért), hanem mert nem szerettem bulizni. Így hát ment egyedül (én tényleg őszintén örültem neki, hogy otthon maradhatok), és össze is szedett egy másik pasit.
2022. jún. 21. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!