Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ilyenkor mi van?
Szóval, van egy fiú akivel egy helyre valósiak vagyunk. Úgy látásból azért ismerjük egymást, amúgy bejön nekem és nagyon úgy látszik hogy én is neki. Volt hogy beszéltünk kicsit, messengeren is, de nem ismerkedési szándékból hanem csak úgy. Mivelhogy neki sokáig barátnője volt, most mentek szét nemrégiben úgy tudom.
És most ahogy az lenni szokott, ugye nyitott a lányokra, az ismerkedésre meg minden, ami normális.
Sztorijaimra reagált a napokban, és válaszolt is. Ma pedig én sziveztem be a sztorijában a képét, aztán rámírt. Vissza is írtam, de ő azóta sem írt utána már😅 Meg sem nézte még, és ez már több órája volt, sokat is volt fent stb. Nem értem ilyenkor mi van miért nem ír, fu de nem szeretem az ilyet😅
#2-essel egyetértek.
Lehet mással van elfoglalva, nem lóg folyton a telefonon, azon kívül is van élet.
Lehet, hogy elérhető, de le van némítva a telefonja és nem néz rá.
Ha meg direkt nem válaszol, akkor ne is várjad, magadtól rabolod az időd. Éld az életed, aztán vagy ír, vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!