Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csináltatok már valaha ilyet?
Figyelt kérdés
Volt veletek már olyan, hogy beszéltetek vkivel online és egyik pillanatról a másikra nem írtatok neki többet? Ha igen, miért volt ez?2022. máj. 31. 18:20
1/5 anonim válasza:
Meggondoltam magam. Rájöttem, hogy mégsem akarok tőle semmit. Kicsit bűntudatom volt, hogy semmit nem írtam neki hanem szó nélkül eltűntem. De csak pár napig beszéltünk.
2/5 anonim válasza:
Igen...egyszerűen nem tudtam mit írni, tehát egy ideig folyamatosan beszéltünk, aztán átment hogy csak helyeselt mindenre, és itt vége is lett a beszélgetésnek részemről. Meguntam aztán ennyi...de likeolgat ugyan úgy a csaj. Gondolom várja hogy írjak de hát így nem sok értelme van.
3/5 anonim válasza:
Semerre sem haladt, mindig másról beszélt, fárasztott, lehúzott, aztán nem akartam magyarázkodni, mert kicsit többet gondoltunk bele mindketten, mint ami benne volt.
4/5 anonim válasza:
Igen, mert rájöttem hogy nem tetszik a stilusa stb. Vagy csak szimplán untam
5/5 anonim válasza:
Meg, itt az a divat. Jót beszélgetsz, aztán egyszer csak eltünik az illető. F48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!