Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van az iskolába egy lány és...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Krisztofer kérdése:

Van az iskolába egy lány és BFF ek vagyunk de? II(Fiú vagyok)

Figyelt kérdés
de mikor megkérdezte tőlem hogy ki a crushom akkor mondtam nrki hogy őt crusholom azóta nem ugy beszélgetünk messengeren mint régen, de az iskolába még mindig ugyan úgy mint eddig:hülyéskedünk,nevetünk mindenen beszélgetünk de már piszkálnak azzal hogy együtt vagytok meg ilyesmi mikor ez egyátalán nem igaz csak BFF ek vagyunk és az utobbi 2 nappba meg akartam volna ölelni mint Barát de nem tudom hogy meg merjem e tenni de már május 4 dik e óta BFFek vagyunk mit tegyek?
2022. máj. 28. 12:41
 1/5 anonim ***** válasza:
45%
🤦🏽‍♀️Tini párkapcsolatok. Vagy inkább gyerek, csak olyan nincs. Ha nem vagy még 16, böngésződ segítségével hagyd el az oldalt.
2022. máj. 28. 12:48
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom még tényleg nem vagy 16 éves, de igazából mindegy. Ha továbbra is ugyanúgy elvagytok, szerintem még akkor se öleld meg, mert nem olyan rég mondtad el neki és lehet, hogy félreértené. de később majd szerintem nyugodtan megteheted.
2022. máj. 28. 13:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Tehát friendzoneolt. Ez esetben vagy elfogadod, vagy inkább távolodsz tőle.
2022. máj. 28. 14:42
 4/5 A kérdező kommentje:
12 éves korunk óta Bffek vagyunk és még mindig egy iskolába járunk 16 évesen is
2022. máj. 30. 16:47
 5/5 anonim ***** válasza:
#4 Attól még sok más lehetőség nincs.
2022. máj. 30. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!