Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Másnak is bejönnek az altos,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is bejönnek az altos, emos lányok?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon, szinte csak ők jönnek be, az átlagos lányokat már szinte meg se nézem.

2022. máj. 14. 16:04
 1/5 anonim ***** válasza:
74%

Nekem is bejönnek.

Nagy előny, ha egy lány/nő ilyen. Nagyon sajnálom, hogy 20+ éves nőkben már nem igazán van ilyen. De tizenéves koromban is imádtam az ilyet.

2022. máj. 14. 16:27
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Kb. így vagyok én is 22/F
2022. aug. 17. 18:44
 3/5 anonim ***** válasza:

Ti hogy néztek ki?

Ti is emo-k vagytok? Vagy képviseltek valamilyen stílust?

Érdekel, hogy kiknek jönnek be az elő lányok/nők.

2023. jan. 12. 00:34
 4/5 anonim ***** válasza:

Nos nem tartom magamat kimondottan egyik stílus képviselőjének sem, bár igazán a mainstream-hez sem tartozom. Legalábbis hosszú hajamat gyakran észre szokták venni, pont ma történt, hogy egy szembe jövő alak azt mondta nekem, hogy "de szép hosszú hajad van" holott az utóbbi hónapokban eléggé elhanyagoltam.

Második voltam

2023. jan. 12. 16:28
 5/5 anonim válasza:
Picit régi már a kérdés de én emos vagyok. 19L
aug. 21. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!