Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért jönnek ismerkedni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jönnek ismerkedni hozzám a magas pasik?

Figyelt kérdés

162cm vagyok és folyton magas pasik jönnek oda hozzám ismerkedni. Miért? Nem tálaltok magatokhoz illő lányt?

17L

2022. máj. 5. 16:40
 1/8 anonim válasza:
72%
Miért csak alacsony lenne illő? 2m vagyok és jártam már 156 centis lánnyal
2022. máj. 5. 16:41
 2/8 anonim ***** válasza:
80%
Ha ilyen kemény vagy akkor ezt szemtől szemben kellene megkérdezni, nem egy anonim kérdést feltenni random embereknek akiket valszeg nem is érint a dolog.
2022. máj. 5. 16:41
 3/8 anonim ***** válasza:
91%
Mert a magas pasik jellemzően a kertitörpe csajokhoz vonzódnak, ahelyett hogy a 180 cm-es csajokat választanák, akik szegények nem ismerkedhetnek 160 centis pasikkal. A kertitörpe csajoknak meg teljesen jó lenne a kertitörpe pasi is.
2022. máj. 5. 17:14
 4/8 anonim ***** válasza:
37%

"mutass nekem egy csajt aki utálja a magas pasikat"

170 cm vagyok, és utálom a 2 méteres pasikat. Volt már dolgom 190 körüli pasival, hát kitört a nyakam, mire felnéztem rá. Szép a zsiráf, de elég évente látni az állatkertben. úgyhogy köszi. a férjem olyan magas mint én és ez teljesen jó.

2022. máj. 5. 17:17
 5/8 anonim ***** válasza:
69%

#6 továbbra a legunalmasabb és legidegesítőbb dolog zsiráfnak hívni a magas embereket.

Kérdező, azért, mert szerintem a legtöbb magas pasit rohadtul hidegen hagyja, hogy akinél éppen kezdeményez, az milyen magas. Ennek nagyon egyszerű oka van, pontosan tudjuk, hogy iszonyú ritka, hogy nálunk magasabb csajjal találkozzunk, és teljesen megszoktuk, hogy a legtöbben alacsonyabbak nálunk. Meg lehet kulturáltan is mondani, hogy alacsonyabb partnert keresel, nem úgy, ahogy itt tetted. Neked biztos idegesítő, hogy nálad 30 centivel magasabb pasik mennek oda hozzád, de kb. 168 centiméter az átlagmagasság nőknél. Mi kezdjek a 190 centis magasságommal, ha egyszerűen kevés a 180 centinél magasabb lány, ami szerinted az ideális lenne. Ismerek nem egy olyan lányt, akinek nem gond, ha a pasi akár 20-30 centivel magasabb, szóval nem kell felháborodni, ha odamennek hozzád 190-200 centis pasik.

2022. máj. 5. 17:59
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Passz 🤷 Ram meg miert a dagi csajok jonnek? 10 eve gyurok, nyilvan a sportos jon be.
2022. máj. 5. 17:59
 7/8 anonim ***** válasza:
64%
Sok magas srác az alacsony lányokat kedveli. Talán ezért.:)
2022. máj. 5. 19:35
 8/8 anonim ***** válasza:
76%
Sokkal nehezebb előteremteni az önbizalmat, mint vele születni. Ha a "férfiasság" egy veled született fizikai tulajdonságod, azért kicsit könnyebb magabiztosan leszólítani valakit, akár alacsony, akár nem.
2022. máj. 5. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!