Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent, ha egy lány, akivel kedveljük egymást ezt mondja?
Beszélgetek már kb. 5 hónapja egy lánnyal, nagyon jól alakul minden. Már mindketten kifejeztük egymás iránt, hogy mit érzünk, viszont még mindig nem vagyunk együtt. (Bonyolult, mert nem volt még szerelmés és nem tudja, hogy ez az-e most nála emiatt kicsit fél tőle.., tényleg bonyolult)
Már szóvá tette azt, hogy eddig ölelésen kívül nem nagyon értem hozzá és nem volt semmi, sőt konkrétan azt mondta, hogy ne féljek és ne aggódjak ettől, mert ő szeretné. De valljuk be, azért az a szó, hogy "érintés", egy elég tág fogalom.
Nem tudom, mire céloz.. Mit jelenthet ez?
Ember!
5 hónap az végtelen idő. Ismerkedéskor max 1 hónap és akciózni kell. Hányszor kell ezt még elmondani?
Én már így félek attól, amit itt leírtál!
Vicc, komolyan.
3#
Nem fogok senkivel sem összejönni 1 honap után, azz meghagyom azoknak, akik futó kapcsolatokat akarnak. (Vanak kivételek, de nagyon ritka, ha 1 hónap ismerkedés után tartós a kapcsolat..)
Fiatal vagyok, 18 éves, de mégsem futó kapcsolatokat szeretnék..
Köszönöm mindenkinek a választ!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!