Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent, ha egy lány,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent, ha egy lány, akivel kedveljük egymást ezt mondja?

Figyelt kérdés

Beszélgetek már kb. 5 hónapja egy lánnyal, nagyon jól alakul minden. Már mindketten kifejeztük egymás iránt, hogy mit érzünk, viszont még mindig nem vagyunk együtt. (Bonyolult, mert nem volt még szerelmés és nem tudja, hogy ez az-e most nála emiatt kicsit fél tőle.., tényleg bonyolult)

Már szóvá tette azt, hogy eddig ölelésen kívül nem nagyon értem hozzá és nem volt semmi, sőt konkrétan azt mondta, hogy ne féljek és ne aggódjak ettől, mert ő szeretné. De valljuk be, azért az a szó, hogy "érintés", egy elég tág fogalom.

Nem tudom, mire céloz.. Mit jelenthet ez?

2022. ápr. 29. 08:30
 1/6 anonim ***** válasza:
87%
Mindenek előtt egy csókot szeretne. Utána jöhet a többi.
2022. ápr. 29. 08:32
 2/6 anonim ***** válasza:
80%
Etyepetyézni szeretne.
2022. ápr. 29. 10:38
 3/6 anonim ***** válasza:
73%

Ember!

5 hónap az végtelen idő. Ismerkedéskor max 1 hónap és akciózni kell. Hányszor kell ezt még elmondani?

2022. ápr. 29. 10:39
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Mi az az "akció" 3-as? Ha első vagy nem sokadik kapcsolata akkor érthető. Én is hasonlóban vagyok csak annyi hogy 1 hónapja. Én alapból nem vagyok egy olyan ember aki könnyen megérinti a többieket. Szerintem csak a kezdő lökés kell neki, hogy te teszed meg először. Ha érintés, nekem nem a csók jut eszembe, hanem mondjuk fogd meg a kezét. Ha tényleg csak megölelted. Utána jöhet a többi.
2022. ápr. 29. 16:37
 5/6 anonim ***** válasza:
52%

Én már így félek attól, amit itt leírtál!

Vicc, komolyan.

2022. ápr. 29. 18:25
 6/6 A kérdező kommentje:

3#

Nem fogok senkivel sem összejönni 1 honap után, azz meghagyom azoknak, akik futó kapcsolatokat akarnak. (Vanak kivételek, de nagyon ritka, ha 1 hónap ismerkedés után tartós a kapcsolat..)

Fiatal vagyok, 18 éves, de mégsem futó kapcsolatokat szeretnék..

Köszönöm mindenkinek a választ!

2022. ápr. 29. 18:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!