Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti szeretitek, ha egy pasi teste szőrös kicsit vagy legyen teljesen csupasz?
Szerintem inkább úgy kellene feltenni a kérdés, hogy "Hol legyen szőrös?". A válasz engem is érdekel egyébként, de leírom, hogy én hogy csinálom:)
Ahol trimmelem/vágom:
- értelemszerűen a szakáll
- fanszőrzet és annak környéke
- hónalj
- felkar (tricepsz) környéke
- derék
Ahol hagyom, hadd legyen úgy, ahogy van:
- mellkas
- fenék
- láb
- alkar
A hátam meg a nyakam hátulja hála istennek nem szőrös, ha az lenne, szerintem azt is szedném. Meg nyilván a fenekem sem úgy néz ki mint egy schnauzer bundája, az ott nem is szőr, inkább pihe-szerű.
Tehát szerintem vannak helyek ahol nyugodtan meg lehet hagyni, és vannak helyek, amiket meg illik trimmelni, akár higiéniás, akár esztétikai okokból, akár a barátnőnk/feleségünk iránti tiszteletből:)
33/F
Ha szőrtelen, oké. Ha szőrös, oké. Ha vágja a szőrét az arc/hónalj/intim terület kivételével, nem oké. Nincs undibb egy leborotvált és szúrós mellkasnál. Vagy karnál.
Inkább legyen szőrös valaki, mint szúrós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!