Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell felizgatni egy csajt?
Figyelt kérdés
Osztálytárs leányzóval összemelegedtünk. Csókolgattam, simogattam, megérintettem. Ful száraz és szűk volt. Végül kézimunkázott. Elég sértett volt. Azt mondta nem így kell bánni egy lánnyal. Azt hiszi alapból nem érdekelt hogy ő élvezi-e a dolgot, pedig simán csak béna vagyok.
Kérnék tőle is tippeket, de szóba sem áll velem. Egyébként is nagyon fárasztó csaj, szóval tisztán nem szívesen beszélgetek vele. Ezért fordulok most az internet bölcs népéhez. Ti mindig osszátok a bölcsességet, ne kíméljetek.
Előre is köszi.
#Az gáz ha még dugni sem tudok? Az még a kutyáknak is megy.#Azt milyen hosszú kulcsszavakat lehet itt megadni
9:Feljött hozzánk, nem volt otthon senki. Ő is akarta. Tudod nem lehet az életem 5. ujjazásával kezdeni. 1.2 3.,aztán remélhetőleg már számolni sem fogom.
2022. ápr. 25. 17:27
12/20 A kérdező kommentje:
Értem, lehet a kövi csajnak több időt adok. Bár ha igazatok van akkor az önismeretével lehet gond, mert elég kezdeményező volt
2022. ápr. 25. 17:28
13/20 anonim válasza:
Az egy dolog, nőkben ne keress következetességet. Vagy az egója hajtja, vagy más nő legyőzése a cél egy közösségben.
Ne felejtsd el, nekik a szex kb teher nem munka mint neked.
2022. ápr. 25. 17:35
14/20 A kérdező kommentje:
13: Azért remélem ez nem teljesen igaz, de legközelebb lassítok. Lehet hogy tényleg kevés volt neki az idő. Most hogy írjátok tényleg nagyon gyorsan történt, csak azt nem tudom minek nyomult ennyire. Szétherbálozott csajjal egy darabig nem próbálkozom. A ma esti randimon cukrásztába viszem a csajt, semmi zűlés. Új lány, újabb esély a sikerre. :-)
2022. ápr. 25. 17:42
15/20 anonim válasza:
csikló. Fókuszálj a csiklójára.
2022. ápr. 25. 18:28
16/20 Miss Endzsi válasza:
Lassan izgasd, érzékien,a csikló nagyon érzékeny, ha túlstimulálod nem fog jól esni neki.
2022. ápr. 25. 18:30
17/20 anonim válasza:
Na és akkor csodálkoztok, hogy a nők az idősebb pasikra buknak...
Azok még tudnak valamit.
2022. ápr. 25. 18:33
18/20 anonim válasza:
Ha - mint írod - cukrászdába mentek, vedd el előle kedvenc dütijét.
Azzal igazán sikerül felizgatod.
2022. ápr. 25. 18:58
19/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, azóta kész szakirodalmat elolvastam a témában. Komolyan mondom, dogákra nem készülök ennyit. Jah, a csiklóval óvazosabb leszek. Meg megpróbálok romantikusabb, lassabb lenni. Ha ez nem jön be, akkor ellopom a dütijét (bármi is legyen az, reméle sokat ér :-D).
2022. ápr. 25. 19:22
20/20 anonim válasza:
Az a legrosszabb amit tehetsz, hogy rögtön a puncijához nyúlsz. Csókolgasd a száját, a fülét, nyakát, simogasd a cicijét, combját, fenekét.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!