Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok hány éves fiúval jönnétek össze, mennyi lenne a minimum és maximum szám, kort is írjatok illetve azt, hogy miért igen vagy miért nem válalnátok be?
Én egy 16 éves lány vagyok, és a barátom 25 éves, szerintetek gáz az, hogy ilyen nagy kor különbség van köztünk. 16 hónapja vagyunk együtt. Illetve az, hogy egyébként ő kezdeményezett annak idején nálam. De én is adtam a jelet, hogy vevőő vagyok rá. Azért mert én 14 évesen is éretebb voltam legtöbb évkortársamnál. Külsőre és gondolkodásilag is. Ezért is kellettem egy 24 éves fiúnak. De azért nyílván nem úgy mint mondjuk egy 17-20 év körüli lány. 😀
Egyénként először akkor még meg mondtam neki, hogy nem biztos, hogy müködni fog a korkülönbség miatt. De azért adtam neki esélyt mert tudtam, hogy nem akar kihasználni. Elmesélte azt, hogy van egy nagyon depressziós múltja és emiatt nem mer 18+os lánnyal kezdeni. Mert fél, hogy nem értik meg és dirigálni meg bántani fogják. Mert az a lányok és a barátom korából kiindulva is többet akarnak elvárni tőle. Illetve nem akart maga mellé olyan lányt aki nyáron 1 hónapnál többet dolgozik. Mivel a covid miatt is érték rossz dolgok és max annyira megy el melózni, hogy tudjon eltudjon velem jönni BS-re. Tehát a lényeg az, hogy én nem a pénz miatt szeretem az idősebb palikat meg azért sem, hogy kocsikázni tudjak vele. Bár van köztünk 1+ óra távolság.
Illetve meg volt az a humoros, jószándékú kisugárzása, okos, kedves és ez engem nagyon vonzz.
A lényeg az, hogy azonban már így utólag rá jöttem, hogy 27-28 éves pasik között is van aki bejön. Általában ők még külsőre sem néznek ki rosszul. Illetve nem mindenki csak kihasználni akarja a nőket. Sajnos a tini srácok ugyanezt csinálják. Ami miatt pedig nem akartam beválallni az az, hogy félek mit gondolnak rólunk az emberek. De próbálom ezt is teljesen elfogadni.
Egy 14 évessel meg azért nem, mert egyébként még a 16 éves is érettlen szerintem. 😅
Akármit is írtok. Abban biztos lehetek, hogy ő nem szeretne engem kihasználni. Sajnos az a helyzet, hogy neki ugyan 2-szer volt előttem barátnője. De mind2 lánnyal maximum 2-3 hónapot volt együtt. Még pedig ugye az első barátnője az 15 évesen volt egy 13 éves lány. Aki viszont tényleg még a korához képest is nagyon éretlen volt. És még arra a gyerek szerelemre sem volt képes. Amire a 12-13 éves lányok. Tehát nagyon közönvösen tudta csak kimutatni a "szeretetét" A második barátnője pedig 6-7 éve volt, aki pedig azért hagyta el mert megtudta, hogy nincs jogosítványa és nincs legalább egy IPhone 6 telefonja. Illetve előtte volt egy nagyon komoly betegsége is amitől majdnem meghalt. És a 2020-as éve is nagyon rossz volt a Covid és a sok bezártság miatt.
És nem, nem azért akarja azt, hogy a nyáron minél kevesebbet dolgozzon a lány akivel együtt van, mert irányítani szeretné, hogy márpedig ezt meg azt csinálja. Hanem azért mivel konkrétan én vagyok neki az első normális párkapcsolata. És szeretne minél több időt eltolteni azzal akit szeret. Mivel eddig sajnos nem nagyon lehetett rá lehetősége. És én is úgy gondolom, hogy persze valamennyi időt bele lehet áldozni a munkába is. Azért, hogy az embernek legyen saját megteremtett pénze. De van olyan időszak amikor a szeretteinkre is koncentrálni kell. Tehát mondjuk a nyarbol az a 2 hónap. Amit ő akar. De én ha idősebb leszek is csak akkor fogok melózni hogyha valamire szükségem van. Mint pl arra, hogy elmehessek Balaton Soundra. Tehát majd Júniusban. Mi értelme lenne így fiatalon. Állandóan az egész nyarat végig dolgoznom. Amikor a nyár a vakációrol szól. Majd akkor kell dolgozni az év 12 hónapjában folyamatosan, ha majd egyedül vagy a pasimmal külön költözünk szuleinktol. Lényegében ha már muszály lesz, mert egyszer eljön úgyis az ideje. A párom is olyan 5 év múlva majd szeretne elkőltözni Ausztráliába. És akkor bizony majd dolgozhat.
15 évesen volt 24 éves barátom. Kb ilyen volt, mint amit leírtál. Szociális fóbiás, nem ment emberek közé, depressziós volt.
Egy felnőtt nő mit akarhatott volna egy érzelmi roncs pasitól? Semmit. Esélye sem volt a korosztályánál.
10 év telt el és azóta sem változott semmit a pasas. Nincs kapcsolata azóta sem.
Nem izgat amúgy a kapcsolatod, úgyis hiába ír bárki bármit, azt hiszed ilyen a szerelem, meg milyen csodás életetek van.
#12 Az én barátom olyan, hogy bizony szeret ki menni emberek közé. Barátja is van egy pár. És a depressziójából sem hárít rám sokat. De a kapcsolatunk kezdetekor elmondta a problémáit. És bizony akkor látszódott rajta, hogy elég sok gondja van. És sajnos nem valószínű, hogy egy kB vele egy korú felnőtt nőnél lenne esélye. De ha mégis, akkor sem tudná sok vele egyidős lány teljesen megérteni és alkalmazkodni hozzá.
Viszont azért valljuk be sokaknál nem lenne esélye egy depressziós embernek. Azonban a nők gondolkodhatnának kicsit mert lehet valaki okkal is depressziós. Akár a mai lányok többsége miatt is. De az én barátom nem csak miattuk volt ilyen. Egyébként azóta amióta együtt vagyunk sokkal jobban van. Lényegében egy ilyen emberen szeretettel lehet segíteni csak.
Félre érted, a problémáit nem azért sorolom mert jelenleg is hallgatnom kell. Az igazság az, hogyha még valóban jelenleg is meg vannak még mindig a múlt béli sérelmei. Akkor is nekem hála ez minimalizálodott de, hogy sokat mérséklődött az is biztos. Most csupán néhány válaszoló miatt írtam le ezeket. Azért, hogy megértsék. Bár ha a rosszindulat vezérelte őket akkor teljesen mind1, hogy megértik e vagy sem.
#14 Téged szerintem nem az vezérelt, mivel a válaszod nem is kötekedő jellegű volt. Persze nem feltétlenül tukrozheti minden esetben a valóságot. De attól még, hogy tini vagyok nem fogod tudni belém elhitettni velem azt sem, hogy én biztos azért írtam le a problémáit. Mint ahogy a többiek sem azt, hogy csak mert ennyivel idősebb biztos kihasznál. Akkor ennyi erővel azokra is lehetne ezt írni akik felnőtt nőt akarnak maguknak.
Egyébként egyáltalán nem tartom magamat annyira erettnek. És ha 18-at betöltőm vagy elmegyek egyetemre akkor is, igen hagyni fogom azt, hogy magamtól fejlodjek és nem fogok erőltetni semmit. Kivéve azt, hogy a szüleim ne dirigálhassanak nekem. De azt nem menozesbol hanem mert az mindenképpen jót tesz nekem. Mivel a szüleim túl szigorúak.
Gondolj azért arra is, hogy te egyetemre akarsz menni, ő meg ott van huszonévesen, hogy néha elmegy dolgozni, csak azért, hogy koncertre tudjon menni veled.
Élvezd ki, én nem gondolom hogy kihasználna, de gyorsan bele lehet unni abba, ha a másiknak ennyire semmi motivációja nincs az életben. Mikor te is felnőtt nő leszel, már neked sem lesz vonzó az az akaszkodás, hogy hónapokig csak egymás nyakán lógtok, mert minél több időt kell eltölteni azzal, akivel együtt vagy és emiatt dolgozni sem lehet.
#16 Na de korai huszon évesen nem teljesen mindegy. Ha ő nem akar dolgozni akkor az az ő dolga lesz. Nem értem miért hiszed azt, hogy egyetemre jársz illetve betoltottel egy adott kort. Attól még ilyen elvarasaid kell, hogy legyenek. Szerintem ez is egy tudatalatti kényszer és így soha nem fogsz igazán felnoni. Ha ezt nem veszed észre. Majd dolgozik ha akar meg ha muszály lesz. Persze ha már családot, gyereket akarsz és nem korai 20-on éves vagy akkor érthető a részedről ez a gondolkodás mód. De egyébként hidd el ha én is eljutok addig a gondolkodasig, hogy valóban ezt gondoljam akkor olyan pasit is fogok keresni akiről biztosan tudni fogom, hogy akkor is lábon tud lenni amikor tényleg nagyon nehéz dolgot kell át veszelnie. De én akkor fogom ezt elvarni amikor már családot akarok. És ebben a helyzetben nyilván nem fogok olyan pasival szoba állni aki nem áll már a talpán.
De ha esetleg ezt arra értetted, hogy ő majd biztos minden nyáron azt akarja, hogy ne dolgozzak akkor tévedsz. Azt ki felejtettem, hogy csak annyit kért, hogy legalább egy nyár legyen olyan, hogy csak 1 hónapot dolgozzak le belőle max. Csak azért mert a tavalyi nyáron sok időt akar tölteni az első szerelmével. És az tavaly már megvolt. Azt mondta, hogyha idén elakarok menni dolgozni nyáron akkor menjek. De én nem miatta nem dolgozok egész nyáron. Hanem mert nincs szükség annyi pénzre. Azért, hogy napi 8-12 óráig kidolgoztassak belőlem a lelket. Ez az egy hónap pont jó lesz egy próbálnak. :D
Hááát ez az ésszel szeretni valakit (ő is vegyen nekem annyit, mint én neki) ez aztán a komoly feltételrendszer :-) Vicc :-).
Meg azt lesni mindíg melyik mennyit költött a másikra stb stb:
Hát baromira nem mindegy korai hoszonévesen sem, hogy csak otthon ül az ember, vagy csinál is valamit. Tanul, dolgozik, bármi.
De ahogy írtál arról, hogy szerinted akkor kell dolgozni, amikor jól esik, meg kedve van az embernek hozzá.. Tudod mit? Összeilletek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!