Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúknak csokor ballagásra?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúknak csokor ballagásra?

Figyelt kérdés

A páromnak most lesz ballagása, és nemtudom, hogy kéne e vmivel készülnöm. Esetleg venni vmi virágot, akár virágcsokrot, esetleg vmi csokoládét. A családjátok pár csokorral igy is számolunk.

Az is közrejátszik, hogy 4 órányira lakunk egymástól, ha élő virágot vennék itthon, az nem élné tul a másnapot, ráadásul igyis ugyis meglátná a virágot(amit nem szeretnék), mer ő jönne ki elém, hogy hazamenjünk.

Ott meg nem lesz alkalmam készíttetni egyet.

Azt mondta h nem kell ilyennel fáradnom, ha ragaszkodom hozzá egy kis szivecskés csoki elég, de párjaként furán érezném magam h nem adtam neki semmit.

Mit tehetnék ilyenkor?

#ballagás #csokor #fiúballagás
2022. ápr. 23. 16:35
 1/4 A kérdező kommentje:
az is eszembe jutott, hogy nem mutogatóba, csak ugy neki, "egy sör csokrot" készítek. Máskor nézegettünk ilyen kreativ dolgokat pl. sörösdobozokkal raktak ki egy tankot, mutatós, jópofa, és meg is ihatja, vagy szépen elrendezve pár sör egy pár édességgel
2022. ápr. 23. 16:38
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem volt csokor, rokonoktól sem, én ezt kértem. Felesleges pénzköltés, meg még ott átadni, meg még utána tartsam is.

Barátnőmtől hasonlóan nem kérnék ilyet, jobban örülnék valami tartós apróságnak. Legyen az plüss, kávés bögre vagy bármi.

2022. ápr. 23. 17:10
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Hú de régen is voltam iskolás. De amikor iskolás voltam, és én ballagtam. Akkor fiú létemre rengetek hódólomtól kaptam virágot. Persze a ballagás követö napon mind a kukában végezte. És a társasházi 3 nagy konténer kukái tele voltak az én ballagási csokraimmal. A szomszédok meg anyámmal veszekedtek. Mert annyi volt a virág. De ez már jó rég volt, van vagy 27 éve.
2022. ápr. 23. 18:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Virág helyett készítenek már édességből csokrot, vagy virágbox helyett édességes boxot. Ez szerintem sokkal jobb fiúnak.
2022. ápr. 23. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!