Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen üzenetet láttok szívesen?
Figyelt kérdés
A napokban megtetszett egy lány instán. Gondoltam ráírok de mellőzném a szia, mizu stb indításokat.
Kérdésem hogy nektek mi fontos egy üzenetben? Mire figyeltek fel? Példákat elfogadok :)
2022. ápr. 23. 11:36
1/4 anonim válasza:
Jobban kedvelem a személyes találkozást/kezdeményezést.
2/4 anonim válasza:
Valami ami különleges, személyreszabort, nem csak egy gagyi csajozós szöveg. Én nagyobb eséllyel válaszolok egy olyan üzenetre, amiből az is látszik, hogy az illető értelmes és intelligens. De egyébként szerintem is jobban járnál, ha személyesen mennél oda hozzá, mert azt semmi sem garantálja, hogy ha írsz neki arra válaszol.
4/4 anonim válasza:
Kérdező, láttam hogy írtál, de ide válaszolok, remélem nem baj. Szóval nem tudok konkrét példát írni, mert nem ismerem a lányt, akinek írnál, így nem tudok személyre szabott üzenetet írni. Reagálj egy sztorijára, vagy írj valami kreatív, vicceset, amiből látszik, hogy jó humorod van stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!