Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írnátok neki ilyenkor?
Beszélgetek jóideje egy fiúval, minden jó volt. Terveztük hogy találkozunk csak messzebb vagyunk egymástól így nem tudtuk még összehozni. Volt hogy abbahagytuk a beszélgetést emiatt, mert nem szerettünk volna belekezdeni így akármibe is, merthogy nemigen működne úgy messziről. De valahogy mindig újra beszéltünk. 1-2szer én is ráírtam mert tényleg akartam, de főleg ő keresett mindig újra. Volt hogy azért nem írt hamarabb mert azt hitte barátom van már. Nem akart hagyni veszni és tényleg láttam rajta hogy nagyon szeretné és meg akarja próbálni. De viszont közbe néha azt is éreztem rajta hogy mintha néha elbizonytalanodna és inkább nem nagyon megy arra hogy előrébb legyünk csak lazán veszi, nyilván a távolság miatt hezitált. És ugyanúgy én is hezitáltam emiatt hogy messze vagyunk és mi lenne így stb. De attól akartuk.
Tegnap nem is beszéltünk, késő délután rámírt én meg szóvá tettem hogy úgy eltűnt. Mondta hogy pihent (sokat dolgozik). De olyan furcsán írt és szűkszavúan. Meg előtte nagyon sokat fent volt és nem is írt semmi. Ha valaki elfoglalt vagy pihen azt meg lehet érteni, de az már nagyon más téma ha állandóan fent van és nem ír neked. Ilyenkor nem az az oka hogy nincs időd. Aztán én is egyszavas választ adtam és ennyi volt. Ma észrevettem hogy törölt az ismerősei közül, szóval már nem vagyunk azok. Nekem ez nagyon rosszul esett… Nem vagyok letiltva csak törölve az ismerősök közül, ami azt jelenti hogy messengeren még tudnánk írni. Én már itt feladtam mindent és reménytelen lettem hogy így kitörölt, már úgyse lesz semmi ha ezt csinálta.
De tényleg annyira rosszul esik. És legszivesebben írnék neki valamit de olyan hülyének érezném magam ha ennek ellenére még írnék is. Nem tudom kicsit úgy érzem hogy lehet én se jól kezeltem ezt, de tudom hogy nem én vagyok a hibás hanem ő. Ő tűnt el, ő nem írt. De lehet megsértődött rám vagy nem tudom. Ha mégis írnék neki, lehet le is tiltana. Az hogy törölt az ismerősei közül, nekem egyértelműen úgy jön le hogy nem akar tőlem semmit. Egyébként azt zárjuk ki hogy talált volna másvalakit, mert tudom hogy milyen, és nem olyan típus aki pár óra alatt mást keres vagy mást szed össze. Tényleg szeretne barátnőt és nemhiába volt rajtam így annyira, sokszor keresett nem akarta annyiba hagyni.
De ti mit tennétek ilyenkor? Írnátok neki egy kis rövid szöveget?
"én tényleg szeretném ha jól alakulnának a dolgok, végre találkoznánk és nem húznánk tovább semmit"
Tök mindegy te mit akarsz, ha ő nem akarja. És ő nem akarja, azért is törölt. Amúgy se lehetne semmi a távolság miatt, ami miatt TÖRÖLT is.
Ha nem törölt volna és ír normálisan, elképzelhető lett volna egy haveri/baráti kapcsolat neten keresztül, de több nem. Ezt sem akarta, úgyhogy lépj tovább.
4-es, azért elég kemény ez a válasz.
Én nagyon nem vagyok egy zaklatós típus egyáltalán sőt. De most ebben a helyzetben úgy érzem írhatok egy kis szöveget. Úgy érzem lenne értelme, és volt olyan jó és tartalmas ez az egész ami köztünk ment eddig így ismerkedés alatt, hogy ezt az utolsó lépést meg lehetne tennem. Hónapok óta beszélgettünk rengeteget mindig felhívott állandóan keresett. Hiába nem beszéltünk x ideig, akkor is ugyanúgy írt és látszott hogy akarja.
Valahogy az a megérzésem van, hogy tényleg nem kezeltem jól én se 1-2 dolgot és így őbenne is sérthettem valamit. Ez a megérzésem és szerintem nem ok nélkül van. Ennyit még szerintem megtehetek. Nem vagyok naiv, de azért arra is gondoltam lehet nem látta úgy hogy eléggé értékelném őt és mindig ő keres fel. Lehet ez kell ahhoz hogy lássa érdekel és foglalkozok ezzel, szeretném a dolgot.
De nem tudom, ha nem vezet sehova akkor hagyom. Ha nem írnék akkor mindig bennem lenne hogy mi lett volna ha írok, lehet másképp alakult volna. Így meg legalább úgy lehetek vele hogy én mindent megtettem és nem magam okolom hogy nem lett semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!