Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ha megpuszil?
Figyelt kérdés
Nagyon mondogatta hogy majd adhatok neki puszit, végül napközben arcon puszilt.
Nem puszilt meg se előtte se utána.
2022. márc. 24. 14:00
1/5 anonim válasza:
Lehet tetszel neki, bár én a lány barátaimnak is puszival köszönök, meg ők is nekem.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem köszönésnél történt.
2022. márc. 24. 14:24
3/5 anonim válasza:
Ez sok mindent jelenthet. Milyen a kapcsolatotok? Szoktatok beszélgetni nem sulis dolgokról is? Találkozgattok sulin kívül?
4/5 A kérdező kommentje:
Kollégámról van szó.
Elég jó a kapcsolatunk és tudja hogy nekem bejön.
Munkahelyen kívül is szoktunk beszélgetni.
De bent is személyes dolgokról szoktunk beszélgetni.
2022. márc. 24. 15:52
5/5 anonim válasza:
3-as vagyok. Bocsi, azt hittem sulis történet. Ez esetben már másabb a szituáció, tekintve, hogy a munkahelyen jellemzően még párok között is nulla az intimitás (puszi, simogatás, hozzáérni a másikhoz).
Bejön neked a srác? Szinglik vagytok? Milyen témában beszélgettek? Csak általános dolgokról, vagy "ismerkedés"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!