Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan adjam a tudatára?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan adjam a tudatára?

Figyelt kérdés

Van egy srác, tudom hogy nem szeretne kapcsolatot,senkivel se akar,csak barátságot extrákkal, no en most ebbe belemennek, hogy mondjam el ezt neki?

(Tőlem nem kérdezte még meg, hogy benne lennék e)

19L

2022. márc. 20. 21:03
 1/7 anonim ***** válasza:
76%
Miért éri meg neked belemenni? Ha szerelmes vagy belé, akkor ez szerintem nagyon nem jó ötlet. De visszatérve a kérdéshez, tegyél neki valamilyen utalást, pl. egy vicces perverz megjegyzést.
2022. márc. 20. 21:49
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Az őszinteség a legcélravezetőbb
2022. márc. 20. 23:03
 3/7 anonim ***** válasza:
85%

Hívd fel magadhoz egy kávéra, általában működik. Ha a srác naív, akkor legyen otthon koton, arra az esetre, hogyha nem hoz magával.

Bár én óvnálak az ilyen kapcsolatoktól, az én tapasztalatom, hogy csak sérülök benne, nem éri meg az a pár dugás. De ez csak az én véleményem 2 ilyen jellegű kapcsolat után nekem soha nem lesz már ilyen, elegem volt belőle.

2022. ápr. 11. 17:20
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg azért nem kérdezte meg, mert Veled nem akar ilyen kapcsolatot.

Vagy komolyabbat tudna elképzelni veled, vagy pont hogy semmilyet sem.

Fontos kérdés, hogy miért akarsz vele lefeküdni. Azért, hogy csak dughass, vagy mert szerelmes is vagy belé, és azt hiszed, hogy majd így beléd szeret idővel? Ha az előbbi, akkor csak mondd meg neki simán, direktben. Ha az utóbbi, akkor meg inkább ne menj bele ilyen kapcsolatba szerintem sem. Előttem már leírták, miért.

2022. ápr. 12. 06:41
 5/7 A kérdező kommentje:

Nagyon nagyon gyenge pontok vagyunk egymásnak, annó aludtunk is együtt stb de nem volt semmi mert nekem párom volt, de folyton bókolt mikor kicsit meghíztam is hogy pl; gyönyörű nő vagy stbstb ilyenek.

Most meg mar kb beflegmult… teljesen nem ertem ezt a hirtelen változást.

Mikor irtam neki hogy majd őt keresem ha olyan téren gondom lenne annyit irt hogy: HAha

2022. ápr. 14. 23:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Valamiért megsértődött... vagy így próbálja védeni magát tőled. Lehet, hogy nem akarja, hogy feleslegesen reményked
2022. ápr. 15. 02:44
 7/7 anonim ***** válasza:

jen.

(Bocsi, véletlen elküldtem)

Szerintem beszélj vele őszintén, hogy mit szeretnél tőle. Ha szereted, akkor azt is mondd el.

2022. ápr. 15. 02:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!