Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondjátok meg nekem ez igazából mi?
Figyelt kérdés
Szóval leírom a szitut, tehát adott egy lány akivel elkezdtem beszélgetni neten. Egy bizonyos társkeresőn matcheltünk stb és mondta menjünk át egy másik platformra. Folytattuk a beszélgetést és olyan fordulatok jöttek pl.: egy kérdést feltettem és csak láttamozott. Ez többször is megesett és rákérdeztem hogy ez amúgy mi vagy zavarok mert akkor ne beszélgessünk stb. természetesen felelte hogy ó- ő akarja csak közbe megfeledkezik a dolgokról. Azóta van hogy meg se nézi az üziket vagy akkor válaszol ha kérdezek. Nem tudom srácok/lányok ti mit mondtok? Hülyét csinálok magamból hogy keresem?2022. márc. 18. 22:07
1/5 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de aki tényleg érdekel engem, annak nem felejtek el visszaírni/akkor is szakítok rá pár percet ha elfoglalt vagyok. Tehát nem várom hogy ő keressen. Szerintem ez offos:/
2/5 A kérdező kommentje:
Adom a válaszod, megkérdeztem nem rég hogy szeretne esetleg találkozni igennel felelt de számomra is olyan bizonytalan sovárgós a helyzet.
2022. márc. 18. 22:12
3/5 anonim válasza:
A nők játsszák ezt a szenilis p..át csak...inkább tiltsd le, direkt csinálja.
4/5 anonim válasza:
Attól függ menni idő után keresed? Mert simán el tudom képzelni hogy nem ér rá, a barátaival van, bulizik, akármi. Ha irsz neki de mondjuk másnap nem válaszol akkor engedd el, ha meg te keresed ezelőtt akkor ne keresd és nézd meg ő mit tesz.
5/5 anonim válasza:
Szerintem hagyjad, nem irja le de valojaban nem akar veled beszelni,nem erdekled,csak nem akarja veled ezt kozolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!