Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nevetek, mosolygok rám néz és ő is elmosolyodik ez miért van?
Elkeseríteni nem akarlak, de nekem is volt ilyen egy fiúval, mikor egyzser hetes volt, és ránéztem, akaratlanul is elmosolyodtam.
Nemtudom miért, mert nem voltam belé szerelmes, de másoknál mégsem csináltam ezt, mondjuk én zavarba is jöttem xDDD
Lehet hogy tetszel neki, vagy szimpatikusnak tart, de sok minden kiválthatja nála ezt
Kedves Kérdező!
Tetszik neki a mosolyod! Ez már önmagában is jó jel, de még nem jelent semmit.
Mert ha őt csupa sírós, vagy durván erőszakos emberek veszik körül (ahol él), akkor egy mosolygó ember látványa az alapvetően mosolyra csábít. Hiszen az ilyen esetben számára olyan, mint egy falat kenyér, melyre már régóta éhezik.
Hiszen azt írod, hogy ha nevetsz, röhögsz, mosolyogsz... ez akkor van. És gyakran néz.
A válasz a kérdésedre pedig benned van. Éspedig a következő:
Egyszer, mikor ez történik... odamégy hozzá és rákérdezel:
- Most őszintén... miért mosolyogsz rám, amikor én nevetek? - CSAK ennyi lenne a dolgod... és a reagálásából nagyon sok mindenre választ kapnál. Ez még akkor is igaz, ha erre föl fogná magát és hirtelen elfutna. Vagy esetleg "nyögne" rá valamit.
Csak el kell határoznod magad, hogy VÉGÉRE JÁRSZ ennek a talánynak. Mert ebből még akármi is lehet...
Az ERŐ legyen veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!