Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, hogyha nekem a fekete hajú csajok jönnek be? 16/F
Figyelt kérdés
Ilyen szempontból kb. egyedül vagyok, ismerőseim vagy a szőke csajokat szeretik (a legtöbb ismerősöm), a maradék pedig a barna hajúakat.
Szerintetek baj, ha nekem a fekete hajú csajok tetszenek leginkább (persze minden hajszínben van szép nő, nem is ez az elsődleges szempont párválasztásnál nekem
2022. márc. 5. 20:02
1/11 anonim válasza:
Én fekete vagyok, tényleg kevés pasinak jöhetek be? :( 19/L
3/11 Sulek Péter válasza:
Nincs vele gond szerintem :)
4/11 anonim válasza:
Hatalmas probléma.
Milyen kérdés ez? 😅 Hany éves vagy?
5/11 anonim válasza:
Miért lenne probléma? Vagy szerinted az hogy más az ízlésed mint sok embernek baj?
#1 nem ez alapján fog senki párt választani.
6/11 anonim válasza:
Miért? Eddig kiszemeltjeim majdnem mind fekete hajú volt
8/11 jpeter1 válasza:
A én párom is fekete,hosszú hajú. Nagyon szeretem.
9/11 anonim válasza:
A fekete hajú lányok nagyon szépek. Semmi gáz nincs ebben.
10/11 anonim válasza:
Az én barátnőm rövid, fekete hajú és nagyon szexi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!