Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehetetlen rajta eligazodni,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetetlen rajta eligazodni, vagy csak én vagyok értetlen?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy fiú, akit év eleje óta ismerek az iskolából. Egy évvel idősebb tőlem, nem túl népszerű.

Ha eltekintünk attól, hogy teljesen beleszerettem és külső vizsgálóként nézem a kinézete átlagosnak mondható, (engem persze nagyon megfogott, kifejezetten jóképűnek tartom) belsőre pedig egy szimpatikus, segítőkész srác. Nem mellesleg nagyon okos.

A körülöttem lévő lányok mindig lebecsmérlik kinézetre, de én teljesen beleszerettem.

Folyton beszélgettünk, sokat lógtunk együtt. Minden adódó alkalommal megnevettetett, a hosszú ölelések sem maradtak el, de az elmúlt időszakban rövidebb válaszokat adott, úgy éreztem, hogy nem érdeklődik. A suliban néha-néha láttam, mintha ott sem lennék.

Emiatt nem írtam neki úgy egy hete. DE! mióta nem írtam neki, rossz kedvű, streakjeiben is érződik, hogy mennyire nem okés nála valami szerelmi szinten.

Vajon mi lehet a probléma? :(

16/L — 17/F

2022. márc. 1. 08:34
 1/5 anonim ***** válasza:
93%
Kérdezd meg.
2022. márc. 1. 09:15
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Kommunikáljatok pl, es kiderul?

Azt sem ertem hogy ha ennyit lógtok, miert csak ölelkeztek, mint két impotens ovis?

2022. márc. 1. 09:22
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom ha valami baja van magába fordul és nem kifelé. Beszéljétek meg.
2022. márc. 1. 09:29
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól értem, már azelőtt furán viselkedett, hogy nem írtál neki. Valószínüleg valami baja van, de nem miattad, kérdezd meg tőle.
2022. márc. 1. 10:04
 5/5 anonim ***** válasza:

Kérdező, ahogy látom, két út van:

(1) Odamész hozzá személyesen, és megkérdezed, hogy szia, miaf*sz va velünk? (nem így nyilván :D de a lényeg ez). Ha fontos számodra Ő, akkor ezt csinálod.

(2) Hagyod a francba az egészet, és nem törődsz vele, esetleg vársz, hogy hátha hajlandó lesz kimagyarázni magát úgy, hogy ő kezdeményez. Ha nem olyan fontos számodra Ő, akkor ezt csinálod.

2022. márc. 2. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!