Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan okozzak a fiúmnak pillangókat?
Figyelt kérdés
Persze azon kívűl, hogy lenyomok párat a torkán és egyebek:)2022. febr. 26. 19:08
2/10 Denta válasza:
Nekem sokkal inkább okoz "pillangókat" hogy ha egy lány ízlésesen költözik, kifésüli a haját, ki lakkozza a körmét, parfümöt fúj magára(épp annyit hogy érezzem ha közvetlenül mellette ülök vagy amikor átölelem) és kultúráltan, kedvesen beszél(nem anyáz össze-vissza meg ilyenek).
4/10 Denta válasza:
2-es válaszoló vagyok:) fontos megjegyezni hogy 21/F vagyok de középsuli óta csípem ezt a stílust, de ez nyilván attól is függ hogy te és a kiszemelted milyen idősek vagytok. Sok sikert!
6/10 Denta válasza:
Szia, 3/5 válaszoló nem akarom kiírni ide a magánéletem, így csak annyit hogy nem vagyok egy Adonisz, nem volt még egy éjszakás kalandom de ha én igyekszem erőt fektetni a kapcsolatba akkor ezt várom el a másik féltől is. Ha én randira ingben és farmerben megyek el akkor a lány lehetőleg ne állítson oda úgy mint valami ősember. És szerintem meg az hogy nem szégyenít le engem sem magát azzal hogy úgy viselkedik mint egy K nem olyan nagy kérés, néha be csúszik egy csúnya szó vagy hasonló, nem érdekel. Egyébként van ismerősöm aki szerint nőnek cigizni vagy piálnia sem lenne szabad. Nekem nincsenek ilyen elvárásaim.
7/10 anonim válasza:
"nőnek cigizni vagy piálnia sem lenne szabad."
Így igaz!!! Ha cigizik/piál az nagyon kiábrándító. (Én se élek ezekkel)
9/10 anonim válasza:
Egy-két szó, vagy egy pár apróbb érintés is előidézheti a pillangókat.
10/10 anonim válasza:
Mondjuk ne használd azt a szót, hogy "fiúm", mert ettől én fogok egy batár nagy pillangót küldeni a gyomrodba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!