Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan okozzak a fiúmnak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan okozzak a fiúmnak pillangókat?

Figyelt kérdés
Persze azon kívűl, hogy lenyomok párat a torkán és egyebek:)

2022. febr. 26. 19:08
 1/10 anonim ***** válasza:
9%
Küldj neki putszér képet
2022. febr. 26. 19:10
 2/10 Denta válasza:
93%
Nekem sokkal inkább okoz "pillangókat" hogy ha egy lány ízlésesen költözik, kifésüli a haját, ki lakkozza a körmét, parfümöt fúj magára(épp annyit hogy érezzem ha közvetlenül mellette ülök vagy amikor átölelem) és kultúráltan, kedvesen beszél(nem anyáz össze-vissza meg ilyenek).
2022. febr. 26. 20:15
 3/10 anonim ***** válasza:
7%
#2 XDDDD tuti szűz
2022. febr. 26. 20:24
 4/10 Denta válasza:
100%
2-es válaszoló vagyok:) fontos megjegyezni hogy 21/F vagyok de középsuli óta csípem ezt a stílust, de ez nyilván attól is függ hogy te és a kiszemelted milyen idősek vagytok. Sok sikert!
2022. febr. 26. 20:27
 5/10 anonim ***** válasza:
55%
Pillangókés. Garantált siker!
2022. febr. 26. 20:48
 6/10 Denta válasza:
100%
Szia, 3/5 válaszoló nem akarom kiírni ide a magánéletem, így csak annyit hogy nem vagyok egy Adonisz, nem volt még egy éjszakás kalandom de ha én igyekszem erőt fektetni a kapcsolatba akkor ezt várom el a másik féltől is. Ha én randira ingben és farmerben megyek el akkor a lány lehetőleg ne állítson oda úgy mint valami ősember. És szerintem meg az hogy nem szégyenít le engem sem magát azzal hogy úgy viselkedik mint egy K nem olyan nagy kérés, néha be csúszik egy csúnya szó vagy hasonló, nem érdekel. Egyébként van ismerősöm aki szerint nőnek cigizni vagy piálnia sem lenne szabad. Nekem nincsenek ilyen elvárásaim.
2022. febr. 26. 21:25
 7/10 anonim ***** válasza:
48%

"nőnek cigizni vagy piálnia sem lenne szabad."

Így igaz!!! Ha cigizik/piál az nagyon kiábrándító. (Én se élek ezekkel)

2022. febr. 26. 21:42
 8/10 anonim ***** válasza:
22%
Anyádnak okozz pillangókat!
2022. febr. 26. 23:34
 9/10 anonim ***** válasza:
91%
Egy-két szó, vagy egy pár apróbb érintés is előidézheti a pillangókat.
2022. febr. 26. 23:57
 10/10 anonim ***** válasza:
31%
Mondjuk ne használd azt a szót, hogy "fiúm", mert ettől én fogok egy batár nagy pillangót küldeni a gyomrodba.
2022. febr. 27. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!