Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Képet tett fel rólam. Hogy tudom megnézni?
Figyelt kérdés
Volt egy srác akivel online ismerkedtem, általában skype -on beszélgettünk. Elég jól alakult a kapcsolatunk de később aztán abbamaradt az egész dolog. Most egy évvel később írt nekem üzenetet hogy van neki képe rólam, és küldött egy képfeltöltés .eu -s linket. Nekem a mobilom viszont nem nyitja meg csak tölt az oldal és nem tudom hogy szórakozik -e vagy tényleg feltöltött valamit. Van rá mód hogy megnézzem? 19L2022. febr. 17. 15:58
1/14 anonim válasza:
Nem vírus, ha ennyi ideig tölt? Esetleg gépen nem tudod megnézni?
2/14 anonim válasza:
Előző vagyok. Esetleg szüleid telóján megnézni. Igazából attól függ milyen kép, de így is úgy is személyi jogot sértett ha feltette, utána lehet az ügyet tovább vinni.
3/14 A kérdező kommentje:
A link ahogy én látom a rendes kepfeltoltes -re mutat. Lehet nálam nem jó valami. Számítógépen nem tudom megnézni ma sajna. Csak telefonom van. Újraindítani is próbáltam már.
2022. febr. 17. 16:24
4/14 A kérdező kommentje:
Anyuén megnézném de ő csak este ér haza. Barátoknak nem szeretném elküldeni mert nem akarom hogy gáz kép legyen, már ha van kép egyáltalán. Igazából csak annyi a célom hogy megtudjam hazudik -e vagy sem.
2022. febr. 17. 16:53
6/14 anonim válasza:
Kell közé egy pont és úgy nyitja meg. Én a helyedben sürgősen tiltatnám 😅
7/14 anonim válasza:
Egy meztelen lány van a képen, akinek látszik mindkét melle. Ha az te vagy, akkor irány a rendőrség. Ne hagyd, hogy szórakozzanak veled!
8/14 anonim válasza:
Sztem még mindig nem tanult a hibából
9/14 anonim válasza:
#10 Ez nem így működik. Komoly visszaélés történt, úgyhogy ezzel foglalkozni fognak. Pláne, hogy kiskorú a lány.
10/14 anonim válasza:
Hat ha 18 eves volt nem kiskoru
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!