Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Képet tett fel rólam. Hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Képet tett fel rólam. Hogy tudom megnézni?

Figyelt kérdés
Volt egy srác akivel online ismerkedtem, általában skype -on beszélgettünk. Elég jól alakult a kapcsolatunk de később aztán abbamaradt az egész dolog. Most egy évvel később írt nekem üzenetet hogy van neki képe rólam, és küldött egy képfeltöltés .eu -s linket. Nekem a mobilom viszont nem nyitja meg csak tölt az oldal és nem tudom hogy szórakozik -e vagy tényleg feltöltött valamit. Van rá mód hogy megnézzem? 19L

2022. febr. 17. 15:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem vírus, ha ennyi ideig tölt? Esetleg gépen nem tudod megnézni?
2022. febr. 17. 16:22
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok. Esetleg szüleid telóján megnézni. Igazából attól függ milyen kép, de így is úgy is személyi jogot sértett ha feltette, utána lehet az ügyet tovább vinni.
2022. febr. 17. 16:24
 3/14 A kérdező kommentje:
A link ahogy én látom a rendes kepfeltoltes -re mutat. Lehet nálam nem jó valami. Számítógépen nem tudom megnézni ma sajna. Csak telefonom van. Újraindítani is próbáltam már.
2022. febr. 17. 16:24
 4/14 A kérdező kommentje:
Anyuén megnézném de ő csak este ér haza. Barátoknak nem szeretném elküldeni mert nem akarom hogy gáz kép legyen, már ha van kép egyáltalán. Igazából csak annyi a célom hogy megtudjam hazudik -e vagy sem.
2022. febr. 17. 16:53
 5/14 anonim ***** válasza:
42%
Küldd be ide a linket.
2022. febr. 17. 16:58
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Kell közé egy pont és úgy nyitja meg. Én a helyedben sürgősen tiltatnám 😅
2022. febr. 17. 17:14
 7/14 anonim ***** válasza:
89%
Egy meztelen lány van a képen, akinek látszik mindkét melle. Ha az te vagy, akkor irány a rendőrség. Ne hagyd, hogy szórakozzanak veled!
2022. febr. 17. 17:16
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Sztem még mindig nem tanult a hibából
2022. febr. 17. 17:21
 9/14 anonim ***** válasza:
82%
#10 Ez nem így működik. Komoly visszaélés történt, úgyhogy ezzel foglalkozni fognak. Pláne, hogy kiskorú a lány.
2022. febr. 17. 17:24
 10/14 anonim ***** válasza:
73%
Hat ha 18 eves volt nem kiskoru
2022. febr. 17. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!