Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt mégis mire kellene vélnem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt mégis mire kellene vélnem?

Figyelt kérdés

Egy olyan fiú ölelt meg csakúgy az osztályból, akivel is-is a kapcsolatom. Odajött, megölelt és ment a dolgára.

Mire véljem ezt? Mind a ketten fiúk vagyunk és ilyen soha nem volt. Nem szokás ölelkezni. Ideje figyelget, mindig kedveskedik velem. Próbálja a társaságom keresni.

2022. febr. 15. 18:17
 1/4 anonim ***** válasza:
71%
Érdekled. Ha van fogadókészség, akkor szerencsés.
2022. febr. 15. 18:32
 2/4 anonim ***** válasza:
63%
Lehet, hogy csak barátot lát benned és ezt szorosabbra akarja fűzni. (Esetleg homoszexuális gondolatai vannak...). Idővel kibújik a szeg a zsákból. Várd meg, hogy kibújjon.
2022. febr. 15. 20:02
 3/4 anonim válasza:
67%
Tuti kukizni akar veled.
2022. febr. 15. 20:19
 4/4 anonim ***** válasza:
55%

✅ Nagyon egyszerű a dolog, meg kell valahogy ,valakin keresztül érdekelned, hogy mennyire "LMBT"-s - Valamilyen K-skála...

✅ Én is szoktam ölelkezni, ha igazán jó fej/rendes srácról van szó.

✅ Ha tudom, hogy ő "rendben van",és ő is tudja hogy nálam is minden oké,akkor így nem zavarja őt:D

2022. febr. 17. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!