Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mit lehet tenni?
Egy sráccal beszélgetek már pár hete így facebookon. Még nem ismerjük egymást csak elkezdtünk ismerkedni. Elég jól ment minden, vannak közös témáink jól megértjük egymást. Plusz jól is néz ki nagyon, bejön nekem eléggé és ő hozzám való lenne. Én is jól nézek ki lányként ha lehet ilyet mondanom, és én is nagyon bejövök neki. A jellemi stílusunk is egyezik, minden okés. Sokat telefonáltunk is. A találkozást is beszéltük.
De ahogy telt az idő kezdett ez problémássá válni. Egyszercsak 2-3 napig egyre kevesebbet beszéltünk ilyen egyhangú unalmas volt. Arra gondoltam ez azért lehet, mert így virtuálisan adott idő után már nehezebb fenntartani izgalmas beszélgetést és ideje lenne találkozni hogy komolyabb szintre lépjünk. De hirtelen felhozta hogy átgondolta a dolgokat nem szeretne kapcsolatot. Ez így nyilván rosszul jött le nekem.. Aztán nem beszéltünk. Másnap újra keresett hogy ne haragudjak a tegnapi végett rossz napja volt mindenkivel összeveszett ezt váltotta ki belőle az egész. Ezt azért értékeltem hogy legalább leírta mi van. Először sértődötten közömbösen reagáltam de hát ki nem, ilyenkor. Aztán én is normálisabban beszéltem vele, és arra jutottunk felhív megbeszéljük úgy jobb lesz. Na én egész délután vártam de csak húzta az időt, különböző körülményekre hivatkozva. Végül nem tudtunk beszélni aznap. Aztán ráírtam én, beszéltünk is, felhívott. Megbeszéltük hogy tényleg csak rossz napja volt annyira, hogy a mi beszélgetésünkre is ilyen hatással volt és sajnálja. Szeretne kapcsolatot és megismerni engem. Abban maradtunk hogy találkozunk és élőben minden másabb lesz. Eredetileg ugye szombaton találkoztunk volna, de azok után én mondtam neki hogy azalatt elhívott unokatesóm a szülinapjára, és így fixen inkább vele leszek ez érthető is. Nem volt gond neki. Tehát így a vasárnapban állapodtunk meg ami ma lett volna. Este is hívott sokszor, mondta hogy akkor találkozhatunk vasárnap de nem 100% mert lehet segít a haverjának pakolni de még ő sem mondta neki fixre. Ma beszéltünk írásban, rákérdeztem akkor hogy lesz. Mondta hogy a barátjánál van már és segít neki, így ma nem tudunk találkozni. Elvileg akarja még ugyanúgy velem, de nem sokkal később annyiba is maradt a beszélgetésünk.
Most akkor titeket kérdeznélek meg erről hogy mit csináljak.. Hagyjam ezt az egészet? Néha azt látom rajta akarja a dolgokat, néha meg bizonytalan. Nem tudom most mi van. Lehet a sértődöttségem is rontott ezen.
"De hirtelen felhozta hogy átgondolta a dolgokat nem szeretne kapcsolatot"
Ezek után még szenvedsz vele? Nem is találkoztatok, de már most katasztrofális ami megy köztetek.
Talán olyannal kéne ismerkedni aki akar is.
🚫 Senki sem mondta, hogy az élet nem lesz göröngyös :D
🚫 Figyelj, legalább tapasztalatot szerzel ! Veszteni valód nincs !
🚫 Próbáld fejleszteni a társalgási/ismerkedési/helyzetkezelés/rögtönzési és a probléma megoldó képességed.
🚫 Persze lehet látni, hogy a srác sem tudja hogy mit akar. Ebben a korban a fiúkkal ez van :D Nem tudják, hogy mit akarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!