Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok lehet küldeni nektek magamról néhány képet, 10-es skálán mennyire pontoznátok engem?
Ide azért nem fogok magamról képet küldeni. Azért akarom, hogy 10-es skálán pontozzanak mert úgy jobban betudom mérni, hogyan is nézek ki. De nem full őszinte embereknek leginkább lányoknak szeretnék képet küldeni. Mivel az számít, hogy nekik mi a véleményük. Mivel én fiuként nehezen tudok különbséget tenni. Helyes és átlagos kinézetű fiú között. És olyanoknak aki valóban az őszintét írja és akár 10/10 akár 10/0-át is meg írja. És nem ír többet vagy kevesebbet jó vagy rosszindulatból. Hanem amilyenek ő lát engem. Az a lényeg, hogy külön pontozzatok majd a képeket.
Igazság szerint én lehetek akár 10/10-es is mert. Igaz, hogy sok dologban van önbizalmam. De keveset beszéltem még nővel. Ezért egyhamar úgysem lesz esélyem senkinél. A baj az, hogy amikor beszélek velük. Kis duma után jön a kínos csönd. És ők olyanok, hogy egyszer írok vagy mondok rosszat. Vagy épp nem tudok megszolalni egy ideig. Akikhez oda mentem soha többé nem állnak utána szóba velem. Még csak akkor sem ha mondom neki, hogy oké akkor legyünk barátok. És hiába magyaráznám nekik, hogy még nem voltam nővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!