Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb fiú barátom. De vajon szeretem? És ő?
Köszönöm szépen, igen én is így gondolkodtam, és őszintén tényleg nem akarok vele összejönni, de azt meg nem bírnám elviselni, hogyha neki is tetszenék akkor nemet mondjak ugy hogy én is szeretem. Szóval jobb ez így. (azért nem akarok vele összejönni, mert hát nem valószínű hogy örökre együtt maradnánk, viszont egy barátság nehezebben szakad meg mint egy kapcsolat) csak persze közbe meg a barátaim jönnek azzal, hogy csak azért nincs velem, mert az egyik haverjának tetszek/tetszettem csak visszautasítottam, és az ugy fura lenne hogy én meg öszejövök vele. a másik meg hogy az egyik barátnőm kb. az első találkozásunkkor elkotyogta neki hogy van egy osztálytársam aki tetszik, és ő nem tudhatja hogy amugy meg én hogy érzek.
De szeriintem is a te verziód lesz, és tényleg nagyon köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!