Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A legjobb fiú barátom. De...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legjobb fiú barátom. De vajon szeretem? És ő?

Figyelt kérdés
egy nagyobb baráti társaságból ismerjük egymást, ketten nem is szoktunk talizni csaknigy a barátokkal. viszont együtt járunk edzeni, és miután már kb. mindenki lemnt mi még mindig egy csomót beszélgetünk. Úgy érzem van közöttünk vmi ami több mint a többiekkel. Valahogy szorosabb a kötlék. Szorosabb barátság. Bennem talán jobban meg is bízik. a Többi lány barátjával is megölelik egymást de velem mindig hosszabban, főleg ha ketten vagyunk. Nekem mindent elmond, pl. van barátnője, de már nem tul jó közöttük a dolog, egy elég nagy konfliktusforrás miatt, és tényleg a csaj hülye, de attól még mindegyiküknek rossz. De erről pl. csak én tudok, mások előtt mindig azt mondja hogy minden okés velük, pedig nekem már mondta hogy lehet szakítani fog vele, emrt ez igy már nem megy. És tényleg mindenről tudunk beszélni, úgy amúgy én is néha beszélek neki a fiukról, ő is a barátnőjéről. DE közben néha azt érzem ez kicsit több mint barátság. DE nem ugy hogy kavarunk, meg semmi, csak a szorosabb kötelék miatt... mindig ugye a hosszabb ölelések mellett, sokszor karol át ugy hogy én kb mindenképp rá kell hajtsam a fejem a vállára mert máshogy nem is kényelmes mert annyira magájoz húz. meg sokszor van hogy végigsimitja a haátam, vagy ahogy megyünk egymás mellett a hátamra teszi a kezét és ugy megyünk. És nem értem mi ez. Nekem sokszor vannak tőée pillangóim, főleg régebben, de amugy most is, meg amugy az első találkozásunknál helyesnek is találtam. Most már nem annyira, de inkább csak azért mert megpróbálok rá barátként tekinteni. Minidig várom a találkozásokat, ha kiderül hogy ő nem jön akkor már tökre szomorú leszek. Szóval valószinű hogy én többet érzek. meg legbelül érzem iss hogy hiányzik, meg amikor ott van akkor folyotn csak vele akarok lenni, és hogy szeretem. De közeb megg... szerintem elfojtom az egészet csak azért mert "nekem ő csak a legjobb fiú barátom, semmi többet nem érzek" . Ti mit gondoltok, többet érzek? És ő? vagy csak ugy haverságból van több kontaktja velem? meg azért mert én jobb BARÁTJA vagyok mint a többiek? Vagy lehet hogy ő is talán kicsit többet érez csak ő is elfojtotta már a legelején, aztán a a barátnője mellett tényleg csak barátként teintett rám, de most hogy már nem szereti a barátnőjét ugy mint régen , lehet érez vmit irántam??? Mondjuk őszintén, inkább szenvedek, csakk aért remélem ő nem érez többet. Mert olyan jó barátok vagyunk és nagyon nem akarnám ezt elrontani...

2022. febr. 2. 22:11
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak elszomorítani, de valószínüleg már veled lenne, ha tetszenél neki. Én úgy látom, hogy egy nagyon jó barátnak tart, akiben megbízhat. Talán egy szakítás után meggondolja magát, de én nem erre számítanék.
2022. febr. 2. 23:15
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, igen én is így gondolkodtam, és őszintén tényleg nem akarok vele összejönni, de azt meg nem bírnám elviselni, hogyha neki is tetszenék akkor nemet mondjak ugy hogy én is szeretem. Szóval jobb ez így. (azért nem akarok vele összejönni, mert hát nem valószínű hogy örökre együtt maradnánk, viszont egy barátság nehezebben szakad meg mint egy kapcsolat) csak persze közbe meg a barátaim jönnek azzal, hogy csak azért nincs velem, mert az egyik haverjának tetszek/tetszettem csak visszautasítottam, és az ugy fura lenne hogy én meg öszejövök vele. a másik meg hogy az egyik barátnőm kb. az első találkozásunkkor elkotyogta neki hogy van egy osztálytársam aki tetszik, és ő nem tudhatja hogy amugy meg én hogy érzek.

De szeriintem is a te verziód lesz, és tényleg nagyon köszi

2022. febr. 2. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!