Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Fura ez a helyzet....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Fura ez a helyzet... Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés
A nyáron jártam egy gyönyörű lánnyal. Eléggé perverz csaj, sokat szexeltünk. Viszont nagyon féltékeny volt, ráírt a legjobb lánybarátomra is, hogy hagyjon engem. Gimis táborba is alig akart elengedni így végül szétmentünk augusztus végén, de jó kapcsolatban maradtunk. Utána egyikünk se járt senkivel. Szilveszterkor egy buliba keveredtünk, és volt egy elég gyors menet köztünk.
2022. febr. 1. 17:01
 1/5 anonim ***** válasza:
90%
Az ilyen csaj tökéletes kúrópajtinak, de semmi több. Nekem is volt egy hasonló csajom, de az idegeimre ment az állandó f*szságaival, így csak néha összejártunk.
2022. febr. 1. 17:26
 2/5 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem egy barátság extrákkal kapcsolatot megéri fenntartani, hiszen mindketten élveziktek, ami történik. Viszont egy kapcsolatra már nem fogadnék vissza egy ilyen természetű lányt.
2022. febr. 1. 17:56
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

"Az ilyen csaj tökéletes kúrópajtinak, de semmi több"

Ezzel nem értek egyet. Ezek az emberek általában defektesek és megkeserítik az életed. Lehet persze valakinek megéri 1-2 szexért hogy mindenkit elmar mellőle, kavarja a sz-rt és lejárat, fúr, akár évekig a nyomodban van mint egy őrült, de szerintem egyáltalán nem.

2022. febr. 1. 17:58
 4/5 anonim ***** válasza:
78%
3: igaz!
2022. febr. 1. 18:09
 5/5 anonim ***** válasza:
74%
Gondolom b..ák az ilyen csajt 5en is egyszerre, szóval én is csak arra használnám...
2022. febr. 1. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!