Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet benne valami?

Figyelt kérdés

Rövid szeretnék lenni, nem biztos hogy sikerül. Köszi ha elolvasod :3

Körülbelül egy-másfél éve van kiszemeltem, egy lány személyében. Eléggé visszahúzódó, kissé fura de pont ez teszi őt tökéletessé, komolyan! Naponta legalább egyszer látom, van hogy többször, és sokszor előfordul, hogy egyedül van. (Nem sok barátja van, ők pedig sokat hiányoznak.) Nem tudom hogyan viszonyul ehhez a helyzethez, magamból - és így majdnem mindenki másból - kiindulva nem hiszem hogy ínyére lenne a helyzet. Nagyon szívesen odamennék hozzá, de:

a, mivel épphogy jóban vagyunk, lehet furán venné ki magát a dolog

b, biztosan leblokkolnék és elkezdenék hadarni mindenféle f@aszságról

c, MINDEN alkalommal, ha csak éppen egy beszélgetésükbe kapcsolódok be hozzájuk ( már hozzá és a barátaihoz) rögtön csendessé válik, és szólni is ritkán szól. Istenem, mondd hogy ez jelent valamit...:,)

Szóval a várva várt kérdés, tényleg naaaagyon furán venné ki magát, ha odamennék hozzá? Miről lehetne egyáltalán beszélgetnünk? Majdhogynem az az egyetlen közös bennünk a testrészeink megléte.

I mean- Bár az utóbbi időben kicsit felengedett, volt hogy leült mellém, stb. (IGEN, ez már haladás. és igen,tudom hogy siralmas c: *könnyezik*)

Funfact; én is lány vagyok, de ez nem probléma, ő maga mondta hogy leszbikus szóvaaal ilyen tekintetben nincs baj:))

Köszönöm az összes kulturált, buz*s viccet mellőző választ <3

#kínosvagyokkicsitnagyon #istenaddhogyőisígygondolja #helpmepsl #leszboszik :) kHm
2022. febr. 1. 14:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerű a válasz: Ha odamész, még simán lehet ebből valami, de ha nem, akkor biztosan nem lesz.
2022. febr. 1. 15:01
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Mivel én is ilyen csendesebb lány vagyok (konkrétan 95%ban hasonlitok arra a lányra akiről írsz), igy annyit tudok mondani, hogy menj oda hozzá amikor egyedül van és tök mindegy miről de beszélgess vele. Érdeklődj, pl közös óráról hogy mi kell rá, mi volt előző órán, milyen volt a hétvége stb.

(amúgy szerintem azért hallgat amikor oda mész hozzá mert szimpatikus vagy neki és zavarban van. - legalábbis én általában ezért hallgatók ilyen esetekkor😅)

Sok sikert!

2022. febr. 1. 16:05
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Menj oda beszélgetni, már ismeritek egymást legalább látásból. Megkérdezheted milyen a napja vagy hogy érzi magát, utána minden jön magától.
2022. febr. 1. 18:19
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, igyekszek megemberelni magam :,)

Holnap közösen lesz dupla óránk, felkészülök lelkileg >:D

2022. febr. 1. 21:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Sok sikert!:)
2022. febr. 1. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!