Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyha ráírok egy srácra hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyha ráírok egy srácra hogy szimpatikus és szívesen megismerné nagyon kínos?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki már nagyon régóta bejön és gondolkodom rajta hogy rá kéne írnom. Nem sűrűn találkozunk csak néha egy szórakozóhelyen/összefutunk a városban és nagyon szeretnék neki írni de félek hogyha offolna akkor nagyon kínos lenne. Nyáron egy két hetet együtt fogunk tölteni az is hozzá tesz. Hogyha ezt megírom neki akkor már biztosan tudni fogja hogy bejön nekem? Hogyha fiúk kapnak ilyen és hasonló üzeneteket hogy szoktak rájuk reagálni?

2022. jan. 29. 00:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem nem.
2022. jan. 29. 11:25
 12/19 anonim ***** válasza:
36%

✅ Tehát : "Szia ! szimpatikus vagy és szívesen megismernék veled"

❓❓ Hát... Ez elég fura (nyers/szokatlan/érdekes) - mert ha ráírsz hogy szia - és dumcsiztok.

😂 Akkor az pont ugyan azt jelenti 🤣 Anélkül a tudtára adod, hogy kimondanád 😆

- De én bátorítalak, hogy ezt szó szerint írd le neki ! :D Nem gáz, csak szokatlan - furának tartja, hogy :

- 🚺: "szia rád írhatok?"

- 🚹: "Hát, szia... már rám írtál... Szóval nem értem a kérdésed..:,D"

✅ Viszont akkor tudni akarom, hogy mi volt a reakciója.

✅ SZÓVAL - PLZ el ne felejtsd megírni, hogy ebből mi sült ki belőle..

2022. jan. 29. 12:31
 13/19 anonim ***** válasza:
36%

🤨 Te most rá akarsz írni egy srácra, hogy "szia megismerkednék veled" ? :D

😃 És le akard írni neki ,hogy "szia szimpatikus vagy nekem" ? :D

😁 Már mikor rá írsz, hogy "szia" : le fog esni neki, hogy szimpatikus számodra a srác :D

🙃 És az is le fog esni neki,hogy szeretnél vele meg ismerkedni,mert ráírtál és dumcsizni, ismerkedni kezdtetek :D

🤡 Ez olyan mikor az ingyenes METROPOL újság osztóhoz oda állsz - és elmondod neki, hogy nagyon nagyon szeretnél kapni egy újságot, és hogy azért nyújtod a kezed mert szeretnél kérni egyet :D, mikor már rég a kezedbe nyomta szó nélkül - anélkül hogy megszólaltál volna... 😂🤣😅

🤓 Szóval ez kicsit vicces :3 🤓

2022. jan. 29. 12:43
 14/19 A kérdező kommentje:
Ihh akkor hogyan kéne?
2022. jan. 29. 14:11
 15/19 Odüsszeusz92 ***** válasza:
100%
Írj rá nyugodtan, mondjuk valamilyen ürüggyel, de akár őszintén leírhatod neki hogy meg akarod ismerni, lehetsz teljesen őszinte is, csak ne add azonnal teljesen oda magad.
2022. jan. 29. 17:21
 16/19 A kérdező kommentje:
Már írtam rá ürüggyel most is legszívesebben úgy írnék de már nem tudok többet. Akkor beszélgettünk pár napig.
2022. jan. 29. 17:54
 17/19 anonim ***** válasza:
32%
Hát... Nem valószínű, hogy te is bejössz neki, ezért biztos, hogy leráz majd. Vagy kíváncsi lesz rád, de az nem az a vonzalom lesz, amit te szeretnél. Én hatásosabbnak gondolom azt, ha valaki élőben kezd el ismerkedni a másikkal, de nem olyan nyomulósan, hanem csak úgy lazán, mintha csak barátkozni akarna. Valószínű, ha így ismer meg, jobban fogsz tetszeni neki, és minden alakul majd magától, de ha egy random üzenettel máris beharangzod, hogy bejön neked, akkor az esélyed is kevesebb lesz, főleg, hogy nem ismeritek egymást igazából. Persze nem tudom, hogy hogyan érez valójában, de én tapasztalatból beszélek. Volt egy ismerősöm, aki jobban szerette a boldog, vicces pillanatokat egy lánnyal, mint a mindenféle kedves üzengetést.
2022. febr. 19. 07:33
 18/19 anonim ***** válasza:
Szia! Végigolvastam a dolgokat, mi lett végül a sráccal?😃
2023. jan. 7. 17:44
 19/19 A kérdező kommentje:
Szia hát... Ráírtam végül beszélgettünk egy kis ideig utána egy társaságba kerultunk es szórakozó helyeken találkozgattunk egy kis idő múlva bevallottam neki az érzéseimet.. Kavartunk és egyéjszakás lett belőle mert jelenleg nem áll készen kapcsolatra
2023. jan. 10. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!