Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyha ráírok egy srácra hogy szimpatikus és szívesen megismerné nagyon kínos?
✅ Tehát : "Szia ! szimpatikus vagy és szívesen megismernék veled"
❓❓ Hát... Ez elég fura (nyers/szokatlan/érdekes) - mert ha ráírsz hogy szia - és dumcsiztok.
😂 Akkor az pont ugyan azt jelenti 🤣 Anélkül a tudtára adod, hogy kimondanád 😆
- De én bátorítalak, hogy ezt szó szerint írd le neki ! :D Nem gáz, csak szokatlan - furának tartja, hogy :
- 🚺: "szia rád írhatok?"
- 🚹: "Hát, szia... már rám írtál... Szóval nem értem a kérdésed..:,D"
✅ Viszont akkor tudni akarom, hogy mi volt a reakciója.
✅ SZÓVAL - PLZ el ne felejtsd megírni, hogy ebből mi sült ki belőle..
🤨 Te most rá akarsz írni egy srácra, hogy "szia megismerkednék veled" ? :D
😃 És le akard írni neki ,hogy "szia szimpatikus vagy nekem" ? :D
😁 Már mikor rá írsz, hogy "szia" : le fog esni neki, hogy szimpatikus számodra a srác :D
🙃 És az is le fog esni neki,hogy szeretnél vele meg ismerkedni,mert ráírtál és dumcsizni, ismerkedni kezdtetek :D
🤡 Ez olyan mikor az ingyenes METROPOL újság osztóhoz oda állsz - és elmondod neki, hogy nagyon nagyon szeretnél kapni egy újságot, és hogy azért nyújtod a kezed mert szeretnél kérni egyet :D, mikor már rég a kezedbe nyomta szó nélkül - anélkül hogy megszólaltál volna... 😂🤣😅
🤓 Szóval ez kicsit vicces :3 🤓
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!