Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálják ezt?
Figyelt kérdés
Régen tetszett egy fiú,(kb 1 éve) de mostmár semmit sem érzek iránta. Egy táborban ismerkedtünk meg, és kiderült hogy egy suliba járunk. Amikor a tábornak vége lett, akkor tudta meg hogy tesztik nekem. Ezután a suliba folyton került, mindig felvette a kapusznyiját amikor meglátott, meg ilyenek. kb 2 hónapja egy elég jó lány barátja mondta hogy tetszem neki. Gondoltam biztos viccel. De mostanában mindig mutogatnak rám, meg néznek. Volt olyan,hogy elmentem a srác mögött a csajszi meg nekem lökte. Illetve a csaj mindig köszön nekem amikor a sráccal van, de amikor nincs ott akkor nem.
Szerintetek miért csinálják?
2022. jan. 20. 21:54
3/4 anonim válasza:
Ne csinálj semmit. Szivatnak, továbbá talán őt is szivatják a társai. Már rég lépett volna a srác, ha tetszenél neki.
4/4 MDaniel98 válasza:
Én is úgy gondolom, ahogy az előzők írták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!