Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki szeretne ismerkedni? 18/L ^^
Sziasztok, 18 éves vagyok és szeretnék ismerkedni. Szeretek League Of Legends-el játszani és support main vagyok. A kedvenc champ-em Nami és Yuumi. Ha szeretsz LoL-ozni akkor írj választ és megadom az snapem. ^^
18/L, Nóri :3
Én szeretnék mindenképp! Szeretek lolozni, de még csak tavaly kezdtem, nincs sok tapasztalatom, akár tanulhatnék tőled, ha ahhoz van kedved :3
Kedvenc karakterem draven szóval játszhatunk majd együtt az alsó ösvényen.
19/f
Kedves hármas, nem baj discordon is beszélhetünk^^
Van kedved játszani?
Szia Nóri! Írtam privátban, de nem válaszoltál szóval remélem nem esett bajod a való életben. Mindenképp biztosíts a felől, hogy nme esett bajod, ne hozd rám a frászt! Csak annyit írtam privátban, hogy nagyon szeretem a lányokat és szívesen játszanék veled együtt közösen. Kedvenc karakterem Kled és már 300-as szintű vagyok. Mastery pontom Kelden mindjárt 800 000 és a lvl 6-hoz is már cska egy token kell amihez nagyon közel vagyok. Remélem segítesz majd ebben : )
Misi 38/f
Szép estét fiatal hölgy! Látom, hogy te is vonzódsz a virtuális játékokhoz, amelyhez énis!
26/F vagyok és az lenne minden vágyam, hogy egyszer egy yuumi nevezetű macska idéző játszón velem a szurdokba! Minden elismerésem, hogy megnyilvánultál a nyilvánosság előtt ezt becsben fogom tartani! Ha szeretnél velem játszani/ információ csomagot cserélni én szívesen itt vagyok írj rám privátba :3 További szép estét!
Csáó Nóri. Én is szoktam lolozni, dia II. vagyok, adc main. Szívesen tanítalak h jobb legyél és duózhatunk is ;). Ha van kedved egy "profival" játszani írj privibe ^_^.
Nimi 20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!