Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megkérdezzem, vagy már ne?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megkérdezzem, vagy már ne?

Figyelt kérdés

Egy hát nem lány barátom, inkább csak egy csaj akivel jóban vagyok az egyetemről, eljött hozzám szilveszterezni, hozzám és a barátaimhoz (másik városból). Nálam aludt és elégge berúgott, hazafelé úton, amikor sétáltunk, azt mondta, hogy ő el akarta mondani egy ideje, hogy szeret és fontos vagyok neki. Mire bármit mondhattam volna, hívott egy haverom, hogy otthagytam a pénztárcám. Onnan hazataxiztunk végül, mégsem sétáltunk. Azóta csak messengeren beszéltem vele, meg tegnao egy házibuliban találkoztunk, csak sajnos nem igen volt alkalom kettesben lennem vele.

Szerintetek még érdemes rákérdezni? Elég részeg volt, nem tudom mennyire gondolta komolyan. Nekem tetszik a lány, csak szilveszter óta elhidegült kicsit, alig találkozunk. Mondjuk èrthető, vizsgáink vannak egyetemen, egész nap tanulunk mindketten.

Elengedjen, vagy ne? Csak annyit egyszer, ha kettesben vagyunk, figyi nem tudom mennyire emlékszel, de szilveszterkor ezt mondtad, mennyire gondoltad komolyan? Nem szoktam vele kettesben találkozni, amikor találkozunk általában akkor is csak társasággal szinte. Már egy ideje volt szilveszter. Ritkán ír vissza napközben, mert tanul. Nem akarom tőle írásban megkérdezni, mert az rgyrészt személytelen, másrészt nem tudom, hogyan reagálna, mert irásban nagyon szűkszavú, és sokkal több ideje lenne gondolkozni. Kicsit aljas, de élőben nem lenne sok gondolkodási ideje.

Hívtam már kettesben kávézni meg kajálni, de sosem jött össze.

Szerintetek? Elhívnám mégegyszer szivesen, de ismerem őt, ő nem randizós típus. Meg akkor hívnám el megint, ha kicsit jobban állna a dolog köztünk, az utóbbi pár napban nagyon elhidegült, szerintem nem jelent jót.

Pedig előtte voltak utalgató jelek, buli után aludtam nála régebben egyszer, részegen hozzámbújt, megfogta a kezem. Tegnap is a bulin a legjobb barátnője viccből (?) mondta, hogy az ő barátja nála alszik, hazaviszem-e én vagy hazamegy. Aztán hazament, mert mondta, hogy tanulni akar, meg amúgy is csak a fejét rázta.

20f

2022. jan. 16. 22:22
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezt kiírtad ma már egyszer, és mindenki azt válaszolta, hogy hagyd. Attól senkinek sem változik meg a véleménye, hogy más köntösben tárod elénk az infókat.
2022. jan. 16. 22:36
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha akarsz tőle valamit, közeledj hozzá és hívd el randira. A vizsgák miatt most ez arrébb lesz, addig marad a mostani viszony.

Magát a kérdést/helyzetet hagyd a csába, vége van. Akkor lehetett volna megbeszélni, most már mindegy.

2022. jan. 16. 23:04
 3/10 A kérdező kommentje:
Bocsanatot kert, es mondta, hogy tenyleg nincs sok ideje, mert a szulei fizetik az egyetemet (koli, kaja stb), aztan tenyleg bele kellett huznia. De penteken talalkozunk :)
2022. jan. 19. 12:39
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezt mondta, akkor bőven van esély, hajrá! Fejleményt várjuk :)
2022. jan. 19. 17:16
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezz rá mindenképpen. Lányként mondom: az elhidegülés lehet amiatt is akár, mert elárulta az érzéseit, most pedig kompenzálni akar, hiszen tőled nem kapott semmi igazán pozitív visszajelzést. Mindenképpen jobb tiszta vizet önteni a pohárba.
2022. jan. 20. 11:01
 6/10 A kérdező kommentje:
Utolso, koszi, ez sokat segitett. Mindenkeppen az lesz🤗
2022. jan. 20. 13:18
 7/10 anonim ***** válasza:
50%
Találkozz vele és csakis a személyes találkozás alkalmával beszélj vele a továbbiakról. Én megemlíteném neki, hogy csak akkor számíthat a további közös eseményekre, ha végleg lemond a lerészegedésről!!! Ez nem azt jelentené, hogy ne igyon ezt-azt, amikor alkalom van, de NE RÉSZEGEDJEN LE!
2022. jan. 20. 16:36
 8/10 A kérdező kommentje:

Utolsó, köszi, de ez szerintem nem egy jó út. Túl állszent lennék, mert én is szoktam inni. Nem is erről van persze szó. Ha együtt lennénk, megmondanám neki valszeg. Ha nem vagyunk együtt, max annyit fog mondani, hogy akkor hagyjál békén, ne akarj irányítani. Amiben igaza is van teljesen.

Az persze teljesen más ha arra gondolsz, hogy csak részegen beszélsz ézésekről. Az nálam no-go. Igen, részeg szavak józan gondolatok, de hogy én hány (ismeretlen) lányt smároltam már le részegen, az is eléggé ellentmondásos lenne.

Viszont úgy érzem ez komolyabb story, ha már a barátnője is utalgatott, noszogatott. Szombaton találkozunk többen társasággal, valszeg ő is ott lesz, gondoskodom róla, hogy tudjunk kettesben is maradni.

Igazából kicsit sérti az önbecsülésem, hogy egy lány ennyire el tudja tekerni a fejem. Olyan értelemben, hogy nincs köztünk semmi komoly és mégis.

Ideje lenne tiszta vizet önteni a pohárba, mert alig ismerek magamra

2022. jan. 20. 18:21
 9/10 anonim ***** válasza:
50%

Ne aggódj afelett, hogy "elcsavarta" a fejed!

Miért kell gyakran lerészegedni? Így sosem tudod meggyőzni, hogy ne igyon, ha Te mégis csinálod?

Én még sosem voltam berúgva, pedig 10 éven át laktam kollégiumokban, távola szülőktől. Megünnepeltük a 80.születésnapom is. Volt aki ivott (én is) némi alkoholt, volt aki nem.

2022. jan. 20. 20:51
 10/10 anonim ***** válasza:
Ne már, egyetemista, mégis mikor igyon, bulizzon, ha nem most? Kijár neki is a szórakozás, és nem arról volt szó, hogy alkoholfüggő, hanem csak bulikról, ahol manapság normális, ha kicsit lerészegedik az ember.
2022. jan. 20. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!