Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szüleim előadták, hogy barátom hazudott egy elég nagy dologról, vagyis nem mondott igazat. Kiderült, hogy ez nagyon nem így volt, hanem szüleim kamuzták be. Hogy szembesítsem őket? Valószínű, újabb dolgot találnak ki, csak hogy szakítsak vele.
2022. jan. 15. 21:28
 1/5 anonim ***** válasza:
88%

Egyszerűen csak ne higgy nekik.

És ha megint bepróbálkoznak vágd a képükbe, hogy kiderült, hogy most is hazudtak neked.

De egyébként miért akarnak titeket szétválasztani?

Csak a tipikus túlféltés miatt, vagy van valami alapja is?

2022. jan. 15. 21:48
 2/5 A kérdező kommentje:
Azt hiszik rosszba fog vinni.
2022. jan. 15. 22:12
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha ez az egész alaptalan, (meg mondjuk az is lényeges hogy a "rossz" alatt mit értenek) szerintem tényleg engedd el a füled mellett.

Esetleg ha már túlzásba viszik akkor beszéld meg velük hogy van annyi eszed, hogy tudd, hogy mikor és mire mondj nemet. Első voltam.

2022. jan. 15. 22:53
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem engedd el a füled mellett. Hiába találnak ki bármit, te nem fogsz szakítani (feltéve, hogy tényleg alaptalan, amit gondolnak róla).
2022. jan. 15. 23:41
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Konkrétan mit állítottak a szüleid, amit a barátod megcáfolt, vagy tagadott?

Nem mindegy.

2022. jan. 15. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!